ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το σήμα κατατεθέν του χωριού μας

Το επιλέγουν ντόπιοι και επισκέπτες!

Το χωριό μας η Πελασγία είναι ένα καταπράσινο όμορφο χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας .Μπορεί να μη το βρεις στους τουριστικούς οδηγούς, σίγουρα όμως θα συναντήσεις το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο! Είναι το σύγχρονο σήμα κατατεθέν του χωριού, το  στέκι που αγαπήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες του χωριού μας.
Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, που συνδυάζει την καλαισθησία με την παράδοση, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν. Ένας χώρος οικείος, που φτιάχτηκε με αγάπη και συναίσθημα.
Το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ξεκίνησε την διαδρομή του θέλοντας να περιποιηθεί γνωστούς και φίλους, ντόπιους αλλά και επισκέπτες με ίδια αλλά και διαφορετικά γούστα, όπως ακριβώς θα έκανε ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που έχει στο νου του πάνω από όλα να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του.
Κι όπως ο καλός οικοδεσπότης προσφέρει τα καλύτερα του
σπιτιού του έτσι και το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ προσφέρει στους επισκέπτες ολόφρεσκα προϊόντα. Στο κατάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι η αξία της πρώτης ύλης αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς με πολύ αγάπη και μεράκι φροντίζουν να παρασκευάζουν και να επιλέγουν το καλύτερο για εσάς.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ σας προσκαλεί σε μια γευστική συνάντηση που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, σε ένα ταξίδι που θα κουβαλάτε σαν ανάμνηση φεύγοντας από τη Πελασγία. Μια ανάμνηση συνδεδεμένη με όλη την γοητεία, τις παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις και όλες τις ευωδιές της Ανατ. Φθιώτιδας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video