ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είναι να μη σου τύχει…

Το είδαμε και αυτό! Ομάδα κρανοφόρων και κουκουλοφόρων μελών του Ρουβίκωνα έκανε ντου στην πρεσβεία του Ιράν, και πέταξε μπογιές στο κτίριο, σπάζοντας παράλληλα το φυλάκιο-κουβούκλιο του εν υπηρεσία αστυνομικού φρουρού με βαριοπούλες.
Μάλιστα, οι αγωνιστές του φωτός φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν το βίντεο της αΧτιβιστικής τους αυτής ενέργειας, ανεβάζοντάς το στο διαδίκτυο.
Και τί είδαμε σε αυτό;
Έναν ζαλισμένο αστυφύλακα σκοπό, με πολιτικά (άσπρο φανελάκι φορούσε), ο οποίος μόλις είδε τους «αγωνιστές να πλησιάζουν, βγήκε έξω, με το αυτόματο οπλοπολυβόλο του κρεμασμένο στον ώμο, και άρχισε να παίζει με το κινητό του.
Καμία αντίδραση, και καμία προσπάθεια αντιμετώπισης της επίθεσης που δέχθηκε…
λες και ήταν συνεννοημένος!
Παρ’ όλο που αυτή είναι η δουλειά του, και μάλιστα ήταν και ένοπλος.
Βέβαια οι κανόνες χρήσης όπλου από τους αστυνομικούς μας είναι πανάρχαιοι και ιδιαίτερα αυστηροί, να τα λέμε αυτά, αφού στην ουσία αφοπλίζουν την αστυνομία, τα όργανα της οποίας δικαιούνται να πυροβολήσουν κάποιον κακοποιό μόνο όταν έχουν ήδη δεχθεί επίθεση από αυτόν με όπλο…
Αν δηλαδή (αν λέμε) ο εν λόγω άρχιζε να πυροβολεί για εκφοβισμό στον αέρα, απόψε κιόλας θα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, και στην καλύτερη περίπτωση θα τον μετέθεταν σε ορεινή περιοχή των Γρεβενών, για να βοηθάει ως αποσπασματάρχης τους εκεί αγροφύλακες στο κυνήγι λήσταρχων και λαθροκυνηγών (λέμε τώρα).
Εξάλλου, όπως φαντάζομαι, το συγκεκριμένο (διακοσμητικό) αυτόματο που μάλλον είναι της δεκαετίας του ’50, θα έχει να χρησιμοποιηθεί από τη δεκαετία του ’60, και θα έχει να καθαριστεί από εκείνη του ’80… Χώρια που σίγουρα δεν θα είχε καν σφαίρες… μη τυχόν και εκπυρσοκροτήσει κατά λάθος και πάει κανένας αθώος περαστικός αδιάβαστος.
Μόλις λοιπόν είδα το εν λόγω βίντεο, αμέσως, ως ποταπός που είμαι, σκέφτηκα πως ο κακομοίρης αστυνομικός την πάτησε. Όχι επειδή δεν αντέδρασε… Αλίμονο. Αν αντιδρούσε θα τον είχαν ήδη παραπέμψει αρμοδίως με το ερώτημα της απόλυσης… είπαμε.
Την πάτησε, σκέφτηκα, επειδή … φορούσε πολιτικά, και ήταν και ασκεπής!
Και πριν αλέκτορα φωνήσαι (ή λαλήσαι), όντως το υπουργείο Προ Πο διέταξε την άμεση διενέργεια ΕΔΕ, διότι ο εν λόγω «άγρυπνος» σκοπός δεν ακολούθησε τις πάγιες εντολές που ισχύουν για τέτοιες περιπτώσεις.
Ποιες είναι αυτές; Να κλειδώνεται μέσα στο αλεξίσφαιρο κουβούκλιο και να καλεί μέσω ειδικού συναγερμού την υπηρεσία του προκειμένου να σπεύσουν ενισχύσεις.
Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το κουβούκλιο, όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αλεξίσφαιρο, και όπως διέρρευσε δεν διέθετε ούτε το απαραίτητο σύστημα συναγερμού.
Γι’ αυτό και μόλις τους είδε ο φρουρός βγήκε έξω… και όχι διότι νόμιζε ότι έφτασε η πίτσα που είχε παραγγείλει, όπως διαδίδουν κάποιοι κακεντρεχείς.
Παράλληλα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άνθρωπος προσπαθούσε απεγνωσμένα να πάρει το 100 από το κινητό του τηλέφωνο, και όχι να βγάλει σέλφι, όπως πάλι διαδίδουν οι ίδιοι συκοφάντες.
Άρα προς τι η ΕΔΕ;
Μήπως επειδή δεν έκανε πως κοιμάται, όπως θα ήθελε ο πρώην πολιτικός του προϊστάμενος Τόσκας;
Μήπως επειδή, όπως λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι, είχε μαζί του στο φυλάκιο μια …«ανεψιά» του; Ανοησίες.
Μήπως επειδή η βαριεστημένη στάση του δεν αρμόζει σε φύλακα του νόμου και της τάξης, όπως τον εννοεί ο σύριζας;
Ή μήπως επειδή δεν τους βοήθησε στο σπάσιμο, όπως θα ήθελε η Γεροβασίλη, η οποία παρεμπιπτόντως δηλώνει πυρ και μανία από το περιστατικό, και απευθύνει έκκληση στη συλλογικότητα να συνομιλήσουν πολιτισμένα, συνοδεία καφέ και περγαμόντο, για την περαιτέρω μορφή της συνεργασίας του υπουργείου της μαζί τους.
Πάντως όπως και να έχει, είναι να μη σου τύχει.
Ό,τι και να έκανε ο συγκεκριμένος σκοπός η τύχη του ήταν προδιαγεγραμμένη.
Έτσι προτίμησε να παραμείνει ψύχραιμος και απαθής, περιμένοντας τον συνάδελφό του να τον αλλάξει.
Εξ άλλου, όπως είδαμε και σε κείνο το περιστατικό στον Έβρο, με την σύλληψη των δυο (ένοπλων) επαγγελματιών στρατιωτικών μας, πάντα ισχύει το περίφημο «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»… ή το διαχρονικό «φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά».
ΥΓ- Νεότερες πληροφορίες από τις πηγές μου λένε, πως ο φρουρός έκανε την πάπια διότι ο Πολάκης γνωρίζει την διεύθυνσή του… Μάλλον αήθειες των σαμαρικών τρολς και αυτές.
strange attractor
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video