ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράσταση

Την εντολή θα έπρεπε να την είχε δώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή: κανένα επικοινωνιακό σόου πάνω στις στάχτες, καμία επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας. Δυστυχώς, όμως, ο Πρωθυπουργός έκανε από την πρώτη στιγμή το ακριβώς αντίθετο: έγινε ο πρωταγωνιστής όχι ενός, αλλά τριών σόου με φόντο τη φονική πυρκαγιά.
Εγινε το βράδυ της τραγωδίας, όταν εμφανίστηκε στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής να ρωτά για τους ανέμους, για να γίνει γνωστό στη συνέχεια πως οι αρμόδιοι – και επομένως και ο ίδιος – γνώριζαν ήδη πως υπήρχαν νεκροί. Η κυνική αυτή παράσταση δεν έγινε μάθημα. Λίγες μόνο ημέρες μετά την πολύνεκρη τραγωδία, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Μάτι εν κρυπτώ και μόνο με μια κάμερα, αποφεύγοντας να συναντήσει τους ανθρώπους που είχαν χάσει οικείους και περιουσίες.
Χθες ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή – αυτή τη φορά με περισσότερες κάμερες, αλλά και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Για να πρωταγωνιστήσει και εκεί σε ένα σόου με διάφορους υπουργούς του και δυο αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν αρνηθεί επιμόνως να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη – την περιφερειάρχη Αττικής και τον δήμαρχο Μαραθώνα.
Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να πιστεύει πως με τα επικοινωνιακά σόου ένα τραγικό γεγονός θα πάψει να είναι τραγικό – ίσως γι" αυτό έκανε λόγο για «θλιβερή δημοσιότητα των πρώτων ημερών». Στην πραγματικότητα όμως τα σόου είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για να μείνει αθωράκιστη η κοινωνία απέναντι στο ενδεχόμενο μιας νέας τραγωδίας.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video