ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

O Βαξεβάνης αποκαλύπτει την αλήθεια

Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, το ξέρω πως δεν το περιμένατε, δεν είναι άλλωστε σύνηθες, αλλά ο Κώστας ο Βαξεβάνης κατάφερε να κάνει αυτό που ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι κάνει. Το έκανε μάλλον κατά λάθος, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως το έκανε. Σημασία έχει πως ο Κώστας ο Βαξεβάνης αποκάλυψε μια αλήθεια.   
Δεν αναφέρομαι στην αποκάλυψη του τι συμβαίνει όταν η εξουσία (εν προκειμένω η τέταρτη όταν είναι αγκαλιά με τη δεύτερη) σε κάνει τόσο αλαζόνα ώστε να την πατήσεις σαν τερματοφύλακας που κάνει ντριμπλίτσες μέσα στην περιοχή του. Το πόσο αυτοκαταστροφική είναι η αίσθηση της παντοδυναμίας το έχουμε εμπεδώσει από άλλες περιπτώσεις και δεν χρειαζόταν ο Κώστας ο Βαξεβάνης να κάνει αυτό το απρόσμενο δώρο στη Νέα τη Δημοκρατία, να μηνύσει την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου Ζαχαράκη και να κάνει τους ανθρώπους στην Πειραιώς να
πανηγυρίζουν που χάρη στις αλαζονικές του ντρίμπλες θα βρεθούν ξαφνικά διωκώμενοι από τον πρώτο εκδότη που απολαύσαμε σε βίντεο να πανηγυρίζει νίκη κόμματος (μέχρι τον Βαξεβάνη μπορούσαμε μόνο να τους φανταστούμε... και τώρα που το σκέφτομαι αυτοί του οι πανηγυρισμοί είναι άλλη μια ακούσια αποκάλυψη της αλήθειας).
Όπως και να έχει, η αποκάλυψη για την οποία θέλω να γράψω, και να συγχαρώ τον εκδότη Βαξεβάνη, είναι η αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί (ή όχι) η Ελληνική η Αστυνομία. Κι εξηγώ:
Μετά τη μήνυση του εκδότη ακολουθεί αυτό που λένε στα δελτία ειδήσεων «αυτόφωρη διαδικασία» κι αν έχω καταλάβει καλά σημαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει να βρει και να συλλάβει τον άνθρωπο εναντίον του οποίου στρέφεται η μήνυση.
Στην προκειμένη περίπτωση ο άνθρωπος αυτός, η μηνυόμενη Ζαχαράκη, όπως ήξεραν όλοι όσοι είχαν σύνδεση στο ίντερνετ και κάποιο στοιχειώδες ενδιαφέρον για την ελληνική ειδησεογραφία, ήταν στα γραφεία της Νέας της Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Αν η ΕΛ.ΑΣ. δρούσε με βάση τον νόμο θα έπρεπε να μπει στα εν λόγω γραφεία και να συλλάβει την εκπρόσωπο Ζαχαράκη. Το όφελος για τη Νέα τη Δημοκρατία (και αναλογικά η ζημιά για τη χαρούμενη παρέα του Αλέκση) θα ήταν τεράστιο, αλλά αυτό δεν μπορεί να αφορά την αστυνομία. Η αστυνομία πρέπει ανεπηρέαστη να κάνει τη δουλαχαχαχαχαχαχαχα.... συγγνώμη... δεν άντεξα να ολοκληρώσω την πρόταση αλλά νομίζω το κατάλαβατε το αστείο και μου φαίνεται αρκετά πετυχημένο... συνεχίζω... η αστυνομία λοιπόν δεν έκανε αυτό που προβλέπει ο νόμος και οι λόγοι μπορεί να είναι τρεις.
α) Η Ελληνική η Αστυνομία είναι ένας οργανισμός τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων, που δεν είχε τρόπο να πληροφορηθεί αυτό που όλοι ξέραμε. Ότι δηλαδή, όσο την αναζητούσε, η Ζαχαράκη ήταν στα γραφεία του κόμματός της.
β) Η Ελληνική η Αστυνομία ήξερε πού ήταν η Ζαχαράκη, αλλά οι άνδρες (ή οι γυναίκες) της βαριόντουσαν να κάνουν τη δουλειά τους, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που η θερμοκρασία είναι κάπως υψηλή (πράγμα απολύτως ανθρώπινο και κατανοητό).
γ) Η Ελληνική η Αστυνομία ήξερε πού ήταν η Ζαχαράκη, οι άνδρες (ή οι γυναίκες) της είχαν όλη τη διάθεση να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά κάποιος τους εμπόδισε. Κάποιος που κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αντέξει το κόστος της εικόνας ενός στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συλλαμβάνεται μετά από μήνυση του εκδότη που δεν κουράζεται ποτέ να στηρίζει τα δίκια της λαοπρόβλητης κυβέρνησης. Με λίγα λόγια να υπήρξε αυτό που κάποιοι αποκαλούν (πολύ ερωτικά ομολογουμένως) πολιτικός δάκτυλος.
Ό,τι από τα τρία συμβαίνει, είτε έχουμε έναν σάπιο οργανισμό, είτε έχουμε έναν οργανισμό που στελεχώνεται από τεμπέληδες, είτε έχουμε έναν οργανισμό που υπάρχει για να εξυπηρετεί την κυβέρνηση, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Δεν είναι ότι δεν το είχαμε υποψιαστεί, αλλά τώρα, χάρη στον μεγάλο αποκαλυπτικό, τον Κώστα τον Βαξεβάνη, έχουμε και τις ατράνταχτες αποδείξεις. Και μπράβο του.  
Μάνος Βουλαρίνος-www.athensvoice.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video