ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκπρόσωπος φοιτητών: Όλοι ήξεραν επί χρόνια ότι ο καθηγητής του ΤΕΙ ζητούσε «λάδωμα» - Είχε «ταρίφα» 1.700 ευρώ ανά μάθημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λεπτομέρειες για την «ταρίφα» των μαθημάτων και τον τρόπο που προσέγγιζε φοιτητές και φοιτήτριες αποκαλύφθηκαν για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, με τις μαρτυρίες γονιών και φοιτητών να κάνουν λόγο για «κοινό μυστικό» καθώς φοβόντουσαν για πολύ καιρό να μιλήσουν...

«Τουλάχιστον 19-20 χρόνια υπάρχει αυτό το θέμα», δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Τζιούτζιος, που σημείωσε ότι τα περασμένα χρόνια είχαν γίνει καταγγελίες τόσο στο Πρωτοδικείο, όσο και στη Σύγκλητο, όμως «δεν υπήρχε ποτέ ένας μάρτυρας».

Η «ταρίφα» του καθηγητή ήταν περίπου στα 1700 ευρώ ανά μάθημα και όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μητέρα φοιτητή που έχει πέσει θύμα του καθηγητή, «δεν το ήξεραν μόνο στις Σέρρες, αλλά το ήξεραν σε όλη την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τη μητέρα του φοιτητή, «τα πράγματα ήταν πολύ οργανωμένα» και ο δράστης «δεν φαινόταν πουθενά», αφού «το μήνυμα ερχόταν μέσω υπολογιστή».

Όπως δήλωσε, ο κ.Καρανάσιος, που έχει ανοίξει ιστοσελίδα καταγγελιών για το ζήτημα, «δεν μπορούσε να πιαστεί, αφού πήγαινες σε ένα φροντιστήριο, πλήρωνες κάτι και μόνο η τηλεφωνική συνομιλία υπήρχε».

Και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δρούσε πολλά χρόνια, ενώ τόνισε ότι, «τα στόματα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι πιο κλειστά».

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Χασάπης, επιβεβαίωσε ότι όντως οι φοιτητές έκαναν τις καταγγελίες, που έφταναν στη Δικαιοσύνη, όμως η διαδικασία δεν έφτανε στο τέλος της, λόγω του ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Ο πρύτανης κάλεσε τους φοιτητές να κάνουν καταγγελίες, να πάνε στον εισαγγελέα και να μην φοβούνται, διότι έτσι ελλοχεύει ο φόβος ο καθηγητής να επιστρέψει στο ΤΕΙ και να συνεχίσει τη δράση του.

Κληθείς να απαντήσει γιατί αφού οι καθηγητές ήξεραν, δεν έκαναν κάτι, είπε ότι, «όταν ξεκινά μια τέτοια διαδικασία, ο συγκεκριμένος λάμβανε τα μέτρα του και δεν μπορούσε να συλληφθεί».
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video