ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος περιγράφει πως σώθηκε από τον χείμαρρο στο Μαντούδι - «Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 36 ώρες αγωνίας εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος, ο οποίος είχε παρασυρθεί από χείμαρρο με το αυτοκίνητο του, κατά την διάρκεια της ισχυρής κακοκαιρίας στο Μαντούδι...

Ο νεαρός που κατάγεται από το χωριό Στροφυλιά εντοπίστηκε αρχικά από έναν μελισσοκόμο σε νησίδα παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και στη συνέχεια παρελήφθη από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την 24χρονη φίλη του του, στο δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο. 
Δείτε τι λέει ο Γιάννης Τσιλιχράνος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.

«Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»

ΒΙΝΤΕΟ
«Έπεσε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι, μας παρέσυρε και πέσαμε μέσα. Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο και βγήκαμε και οι δύο. Εγώ βγήκα, αυτή δεν πρόλαβα να την δω να βγαίνει. Κρατήθηκα από ένα ξύλο και βγήκα στην άλλη όχθη. Στο νερό έμεινα σίγουρα ένα τέταρτο. Μετά περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι στην ερημιά, μπήκα μέσα και άλλαξα ρούχα. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν ήταν καλά η κοπέλα...», τόνισε ο Γιάννης Τσιλιχράνος.


Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να αγνοείται το ηλικιωμένο ζευγάρι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο χωριό Μετόχι.
  
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την δραματική διάσωση του 27χρονου αγνοούμενου στο Μαντούδι:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video