ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθη για ληστεία ο 34χρονος αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος στο σπίτι των Πακιστανών - Αναζητούνται οι συνεργοί του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έκανε λόγο από την αρχή για περίεργο περιστατικό (δείτε ΕΔΩ) - Άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται ως κρατούμενος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο...

Συνελήφθη ο 34χρονος αστυνομικός που χθες τα ξημερώματα βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος σε σπίτι Πακιστανών στη Νίκαια.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 34χρονου αστυνομικού, τα ξημερώματα της Πέμπτης βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή, όταν είδε δύο άτομα τα οποία θεώρησε ύποπτα για λαθρεμπόριο να φωνάζουν έντονα. Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του, όταν τους είπε ότι είναι αστυνομικός, του επιτέθηκαν κι εκείνος τους ακολούθησε στην πολυκατοικία και κατάφερε να τους εγκλωβίσει στο δεύτερο όροφο. Εκεί όμως, όπως κατέθεσε, βρίσκονταν 15 άτομα, που τον χτύπησαν και τον έδεσαν σε μια καρέκλα με ένα σεντόνι και τον χτύπησαν με ένα σκαμπό.

Ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο με κάταγμα στη γνάθο, σπασμένη μύτη και δόντια και 30 ράμματα στο κεφάλι.
Οι Πακιστανοί, από την πλευρά τους δίνουν μία άλλη εκδοχή στις προφορικές τους καταθέσεις. Σύμφωνα με αυτές, τα ξημερώματα της Πέμπτης μπήκαν στο διαμέρισμά τους τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 34χρονος αστυνομικός. Σύμφωνα με την κατάθεση, τους λήστεψαν, αρπάζοντάς τους χρήματα και λαθραία τσιγάρα.

Βάσει της ίδιας κατάθεσης, ένας από τους Πακιστανούς κατάφερε να λυθεί και με ένα σκαμπό τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος είχε μείνει πίσω για να τους φυλάει και στη συνέχεια φώναξε κι άλλους ομοεθνείς του για βοήθεια.

Όταν η ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο, οι Πακιστανοί τους επιτέθηκαν με πέτρες ενώ μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τον συνάδελφό τους δεμένο, ενώ δεμένοι ήταν και έξι Πακιστανοί.

Την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλλει μηνύσεις.

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video