ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

7η εθελοντική αιμοδοσία στα Ψαχνά - Δείτε την ανακοίνωση!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίωv:

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη δωρεάς προς τον συνάνθρωπο που υποφέρει.

 

Το να είναι κανείς Εθελοντής Αιμοδότης είναι σημαντικό , γιατί η μονάδα που θα προσφέρει, θα σώσει μια ΖΩΗ. 

Ως μέλη της κοινωνίας είναι ευθύνη μας να είμαστε Εθελοντές Αιμοδότες, γιατί δυστυχώς στη χώρα μας η έλλειψη και η ανεπάρκεια του είναι μια υπαρκτή κατάσταση. 

Μόνο με την τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία υπάρχει πάντα διαθέσιμο και ασφαλές αίμα για όποιον το χρειάζεται. Με γνωμονα τη ζωή και τον εθελοντισμό μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα , έχοντας ως μοναδικό σκοπό να αμβλυνουμε σημαντικά το πρόβλημα της έλλειψης αίματος με :
 
- Την σωστή ενημέρωση
- Την σωστή διαδικασία
- Την σωστή διάθεση και προθυμία .
 
Να αναπτύξουμε τον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας , αποδεικνύοντας την αλληλεγγυη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, κάνοντας την στάση κι επιλογή ζωής , γιατί η ζωή είναι ένας αγώνας και χρειάζεται στήριξη και υποστήριξη .
 
Στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων η προσπάθεια έχει ξεκινήσει δυναμικά και έτσι μόνο πρέπει να συνεχιστεί !!!!
 
Ξεκινήσαμε λίγοι , γίναμε περισσότεροι , γίναμε ακόμα πιο πολλοί , φτάσαμε τις δύο εκατοντάδες και η ελπίδα να γίνουμε πολλές εκάτοντάδες υπάρχει δυνατή μέσα στη καρδιά μας !!!
 
Σας προσκαλούμε λοιπόν γι ακόμη μια φορά ....εσάς τους Αιμοδότες, τους γνωστούς και τους φίλους σας , τους πολίτες του Δήμου αλλά και όλους τους πολίτες, να συμμετέχετε στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στο Γυμνάσιο Ψαχνών , απο τις 9:00 π.μ εως τις 14:00 μ.μ.
 
Γιατί τελικά :
 
Ήρωας δεν γίνεσαι μόνο όταν δίνεις το αίμα σου για την πατρίδα ....
 
Ήρωας γίνεσαι κι όταν δίνεις λίγο απο το αίμα σου για τον συνάνθρωπο !!! Σας περιμένουμε ....»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video