ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ρεκόρ συμμετοχών της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις

Συνεχίζει τον Μαραθώνιο συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει, για την προώθηση του τουρισμού, της αγροδιατροφής και των εξαγωγών. 
Μετά το ταξίδι στο Τελ Αβίβ, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους επιχειρήσεων της Στερεάς, βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιείται στο Παρίσι. 

 Είναι η δεύτερη φορά, που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώνει σημαντική παρουσία στην SIAL που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, καθώς πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. 
Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές. 
 "Στρατηγικής σημασίας" χαρακτήρισε την συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην συγκεκριμένη αλλά και στο σύνολο των εκθέσεων που λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια ο Κώστας Μπακογιάννης, σε δηλώσεις που έκανε από το Παρίσι. 
Ο κ.Μπακογιάννης εξήγησε ότι είναι μία τεράστια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια για να προωθηθούν σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας. 
 Όπως είπε χαρακτηριστικά: " Η παρουσία μας σε εκθέσεις σε όλο πλανήτη, είναι για εμάς ένα μεγάλο και ισχυρό εργαλείο. Το 2014 ξεκινήσαμε με 30 παραγωγούς και επιχειρηματίες για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η ομάδα μας έχει ξεπεράσει τους 300. Μαζί συνεχίζουμε αυτή τη διαδρομή για να ολοκληρώσουμε αυτό που οραματιστήκαμε. 
Να αυξήσουμε τις εξαγωγές και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας".



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video