ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρένο

Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι η ΝΔ θα έπρεπε να αισθάνεται άσχημα επειδή το 75% των Ελλήνων συμφωνεί με τη ΝΔ για το Σκοπιανό.
Μόλις προχθές ο ανεξάντλητος Τζανακόπουλος διακήρυξε ότι υπάρχει «μια ταχύτατη μετάλλαξη της ΝΔ προς ένα ακροδεξιό κόμμα» με αφορμή «ιδιαίτερα το Μακεδονικό».
Και ότι «ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται όμηρος του κ. Σαμαρά και της ομάδας τού κ. Σαμαρά μέσα στη ΝΔ».
Τα ίδια περίπου έλεγε κι ο Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο – για όση σημασία έχει…
Δεν ξέρω πού βρίσκεται όμηρος ο Μητσοτάκης, αλλά μια «ομηρεία» παρέα με τρεις στους τέσσερις Ελληνες κάθε πολιτικός αρχηγός θα πλήρωνε όσο όσο να την έχει.
Αν κατάλαβα καλά, επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ή που ισχυρίζονται ότι έναν μήνα πριν ενεργοποιηθεί το Σκοπιανό ο Μητσοτάκης έστειλε μυστικά τη Σπυράκη στις Βρυξέλλες, να συναντήσει κρυφά τον Ζάεφ σε ένα… καφενείο ενώπιον του μισού Ευρωκοινοβουλίου, για να του πει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει μια συμφωνία που ούτε φαινόταν στον ορίζοντα.
Λες κι υπήρχε ποτέ περίπτωση να στηρίξει η αντιπολίτευση την οιαδήποτε συμφωνία θα έκανε ο Τσίπρας – ακόμη και για καρτοκινητό!
Ανεξάρτητα πάντως από αυτά, το περιστατικό θέτει ένα επιτακτικό ερώτημα σε όσους το επικαλούνται. Τι είναι τελικά ο Μητσοτάκης; Ακροδεξιός, όμηρος ή μέντιουμ;
Αστειότητες, φυσικά.
Αλλά όλες οι παραπάνω αστειότητες ξεκινούν από το ίδιο σημείο εκκίνησης: τη θεμελιώδη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι εναντίον της συμφωνίας με τα Σκόπια και φυσικά εναντίον του.
Μια συντριπτική πλειοψηφία που δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε εθνικιστές, ούτε «όμηροι του Σαμαρά». Είναι κανονικοί άνθρωποι που για ένα συγκεκριμένο θέμα διατυπώνουν μια συγκεκριμένη άποψη – είτε αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε δεν αρέσει…
Ο Μητσοτάκης διέγνωσε εγκαίρως το δρομολόγιο, προφανώς ανέβηκε στο τραμ και το τραμ τον πάει τρένο. Ποιος θα πετούσε στα σκουπίδια τέτοιο δώρο;
Η κυβέρνηση δεν πήρε πρέφα τι συμβαίνει, κατελήφθη εξαπίνης από την κοινή γνώμη και εγκλωβίστηκε σε μια βαριά μειοψηφική επιλογή.
Ολα τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια τούμπανα. Και όσο η κυβέρνηση επιμένει να παίζει στο γήπεδο του 75% μιλώντας για «ακροδεξιούς» και «ομήρους», μόνο χαμένη θα βγαίνει.
Αλλά και πού αλλού να παίξει; Στην οικονομία; Στην ασφάλεια; Στο Προσφυγικό; Στο Μάτι; Οπου κι αν κοιτάξει γύρω της, «μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…».
Και πού να δεις τι θα γίνει όταν πλακώσουν και οι εισαγγελείς!
Γ. Πρετεντέρης-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video