ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηρακλής Χαλκίδας: Μόνο με θαύμα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα!

Με άδειο φάκελο στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Ηρακλής Χαλκίδας και πλέον μόνο με θαύμα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα...

Μπορεί μόλις πριν τρεις μέρες λόγω του Ηρακλή Χαλκίδας να είχε παρθεί απόφαση από το ΔΣ της Λίγκας για αναβολή μιας εβδομάδας του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Χαλκίδας μόνο με θαύμα θα μπορέσει να παίξει στη νέα Volley League. 

Η ομάδα της Χαλκίδας πήγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με άδειο φάκελο και πλέον αν δεν προλάβει την επόμενη συνεδρίαση που είναι και το πιο πιθανό, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Θα ζητήσουν νέα κλήρωση

Αν τελικά οριστικοποιηθεί η μη συμμετοχή του Ηρακλή Χαλκίδας, θα υπάρξει νέο κύμα αντιδράσεων, με πολλές ομάδες να ζητάνε νέα κλήρωση, από την στιγμή που πλέον μένουν 10 αυτές που θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. 

Μένει να δούμε βέβαια αν αρχικά ο Ηρακλής καταφέρει να κάνει το θαύμα και αν δεν τα καταφέρει, αν θα υπάρξει νέα κλήρωση, κάτι που με βάση τα νέα δεδομένα φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.

Πληροφορίες: Gazzeta.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video