ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καθηγητής γυμνασίου άφησε έγκυο ανήλικη μαθήτριά του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας εις βάρος καθηγητή της, ο οποίος φέρεται να είχε ερωτική σχέση μαζί της και να την άφησε μάλιστα έγκυο...

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να καταλήγουν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Όπως ισχυρίστηκαν οι γονείς της μαθήτριας, στη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, ο 43χρονος καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια γυμνασίου, δηλαδή ανήλικη, ενώ την άφησε έγκυο με αποτέλεσμα το κορίτσι να κάνει έκτρωση.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η ανήλικη, όχι μόνο συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, αλλά έφυγε από το σπίτι της και επικοινωνούσε με τους γονείς της μόνο μέσω μηνυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα, δε, έχασαν κάθε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima.gr, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης -σήμερα κοπέλας- συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληκτίστηκαν έντονα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι μένει κλεισμένο μόνο του στο σπίτι από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να έχει δείγμα κοινωνικής ζωής...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video