ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόρισμα ιατροδικαστών: Από ισχαιμικό επεισόδιο λόγω του ξυλοδαρμού προήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, πέθανε ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος στις πλάκες της οδού Γλάδστωνος, σύμφωνα με το δεκασέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας πως ο ξυλοδαρμός που υπέστη από τους κατηγορούμενους στο περιστατικό της οδού Γλάδστωνος του κόστισε τη ζωή....

Σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς επισήμανε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος εμφάνισε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του.

Όπως εξήγησε, «οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου συνδέονται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ο θανών σε σημεία του σώματος μέσω μηχανισμού στρες – ο όρος στρες με τον ιατρικό του όρο, δηλαδή την αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπίσει εξωτερικά ερεθίσματα όπως τραύματα, που τείνουν να μεταβάλουν την ισορροπία του».

«Ως εκ τούτου η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου είναι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου σε έδαφος πολλαπλών τραυμάτων σώματος», πρόσθεσε.

Το δεκασέλιδο πόρισμα των ιατροδικαστών της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καλογριά και Σουλτάνας Μαριανού, αναμένεται τώρα να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Ανακριτή.
Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου τόνισε στην ΕΡΤ1, ότι μέχρι πρόσφατα η ΕΛ.ΑΣ συνέχιζε να κινείται ως εάν να ήταν κατηγορούμενος ο νεκρός, πλέον, Ζακ, ενώ ξεκαθάρισε ότι κατά τη σύλληψή του ασκήθηκε «υπέρμετρη βία, καθόλου αναγκαία, πέρα από κάθε νόμιμο μέτρο» με τους αστυνομικούς να ισχυρίζονται ότι «προέβαλε μεγάλη αντίσταση», κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω της ημιθανούς κατάσταση στην οποίαν βρισκόταν.

Εξάλλου, αναφορικά με την πορεία της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος των αστυνομικών που συμμετείχαν στη βίαιη σύλληψη του Ζακ, η Άννυ Παπαρρούσου ανέφερε ότι «διαρκεί πάρα πολύ» ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση ως προς το εάν κλήθηκαν πολίτες να καταθέσουν, όπως προβλέπεται.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video