ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου - Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά! (ΦΩΤΟ)

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του...

Σύμφωνα με το popaganda.gr, που δημοσιεύει και τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου Ζακ, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Έτσι μετά την κατάρρευση του σεναρίου του «αυτοτραυματισμού» στην τζαμαρία και της ληστείας, καταρρέει και εκείνο των ναρκωτικών.


Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Είναι σαφές ότι τα πολλαπλά πλήγματα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος στις 21 Σεπτεμβρίου επέφεραν την εξόντωση του. Εκτός από τους δυο κατηγορούμενους και τους αστυνομικούς που συνέπραξαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να διερευνηθεί και ο ρόλος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ζήτημα για το οποίο το Υπουργείο Υγείας έχει φορέσει ωτοασπίδες.

Υπογραμμίστηκαν αναλυτικά οι αντιφάσεις στις δύο καταθέσεις του διασώστη του ΕΚΑΒ σε προηγούμενο ρεπορτάζ και οι παραβιάσεις του πρωτοκόλλου. Το πιο καίριο απ’ όλα είναι αν μια Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) που δεν έγινε κι ούτε θα μπορούσε να γίνει σωστά με τα χέρια του θύματος δεμένα πίσω, θα ήταν σωτήρια.

«Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από τα χτυπήματα»

«Γράφτηκαν τόσα πολλά και ειπώθηκαν τόσα πολλά για έναν ακίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και λιντσαρίστηκε. Βρέθηκε ελάχιστο ποσοστό μπίρας 0,26 και μόνο χρήση ιμπουπροφένης», τόνισε στο newsit.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κωστόπουλου, Χρύσα Πετσιμέρη.

Οι εξετάσεις έγιναν από δυο εργαστήρια, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη «για να μην υπάρχει καμία παρανόηση».

Σημείωσε ότι Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από τα χτυπήματα που δέχθηκε όταν προσπάθησε να βγει από το κοσμηματοπωλείο. «Δεν υπάρχει πρότερο καρδιακό νόσημα ή άλλο παθολογικό νόσημα, το οποίο να μπορεί να συνδυάσει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε κάτι εκείνη την ώρα. Όπως καταλαβαίνετε ο θάνατός του προήλθε από τα χτυπήματα». 

Πληροφορίες: Propaganda.gr, Newsit

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video