ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εύβοια: Όταν ο Μητροπολίτης Παύλος υποδέχτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία όχι και τόσο γνωστή ιστορία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την επίσκεψή της στην Ελλάδα και τη σχέση που είχε αναπτύξει με έναν 27χρονο από την Εύβοια, ήρθε στο φως...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε γνωρίσει στα νοσοκομεία που επισκεπτόταν έναν Έλληνα ασθενή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλυβιώτη, 27χρονο πάσχοντα από κυστική ίνωση, ο οποίος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η Νταϊάνα τον επισκεπτόταν συχνά στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια στενή φιλία. Εκεί, μάλιστα, γνώρισε και τον μακαριστό μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον νεαρό ασθενή στο Λονδίνο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε συγκινηθεί από την προσπάθειά του νεαρού από την Εύβοια να νικήσει τον θάνατο, ενώ μάλιστα τον είχε καλέσει και στο Κένσινγκτον για δείπνο, όταν θα γινόταν καλά.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, γνώρισε την Νταϊάνα την ημέρα που εκείνη έσπευσε στο νοσοκομείο για να μάθει το τραγικό νέο του θανάτου του Γιάννη Καλυβιώτη.
Λίγες μέρες μετά ο μητροπολίτης Παύλος θα υποδεχόταν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην Ελλάδα, καθώς εκείνη είχε κρατήσει την υπόσχεσή της και είχε δώσει το «παρών» το 1996 στην κηδεία του νεαρού της φίλου.

Η Νταϊάνα τότε είχε προσγειωθεί στην Αθήνα με το ιδιωτικό τζετ του εφοπλιστή Λαιμού και από εκεί είχε μεταβεί οδικώς στη Λίμνη Ευβοίας.

Η Νταϊάνα επισκέφθηκε την οικία του Έλληνα φίλου της που έφυγε από τη ζωή, στη συνέχεια παρέστη και στην κηδεία του, όπου κάθισε μαζί με τη μητέρα και τα αδέρφια του Γιάννη, ενώ μίλησε με συγγενείς του αλλά και με την Αγγλίδα νοσοκόμα που τον φρόντιζε στο Λονδίνο.

Ο πατήρ Παύλος είπε τότε, κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία, αναφερόμενος στην παρουσία της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι την έστειλε ο Θεός σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του Γιάννη.
Η μοίρα ήθελε έναν χρόνο μετά να φύγει από τη ζωή και η ίδια, σε τροχαίο στο Παρίσι.

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: ΑP, Περιοδικό Κ της Καθημερινής
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video