ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξύλο και μπουνιές στην Αβάντων: Νεαροί στρατιωτικοί κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από δύο άτομα!

Επεισόδιο με μπουνιές μεταξύ νεαρών, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης (17-01-2019) στο κέντρο της Χαλκίδας...

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ηλικίας 23 και 28 ετών, οι οποίοι κατήγγειλαν πως ενώ βρίσκονταν με πολιτικά ρούχα σε στενό της Αβάντων δέχθηκαν επίθεση με μπουνιές από δύο άλλους νεαρούς και συγκεκριμένα έναν 22χρονο Έλληνα και έναν 23χρονο Αλβανό.

Οι δύο τελευταίοι, που αρνούνται τις κατηγορίες και δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα γεγονότα, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας. 

Όπως κατήγγειλαν οι δύο στρατιωτικοί, ο 22χρονος Έλληνας χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο τον 28χρονο και ο 23χρονος Αλβανός τον εξύβριζε και παρακινούσε τον φίλο του να τον χτυπήσει. Στη συνέχεια ο 22χρονος χτύπησε και τον δεύτερο στρατιωτικό με τα χέρια και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο στρατιωτικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν στη κατοχή του 22χρονου μία μεταλλική τανάλια και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται περαιτέρω προανάκριση πριν οδηγηθεί στο ακροατήριο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video