ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση Εισαγγελέα Λακαφώση για το Νοσοκομείο Λαμίας



Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το Νοσοκομείο Λαμίας διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την διερεύνηση ευθυνών μετά τον πρόσφατο χαμό της 13χρονης μαθήτριας από τη Λαμία, αλλά και τον θάνατο ενός ακόμη παιδιού, του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου, που «έφυγε» επίσης από περιτονίτιδα, μετά τη νοσηλεία του στο ΓΝ Λαμίας και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το LamiaReport o Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες λειτουργίας - στελέχωσης του ΓΝ Λαμίας, ειδικότερα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, με ιδιαίτερη επικέντρωση στα Παιδιατρικά περιστατικά.

Στο γραφείο του Εισαγγελέα Λαμίας επίσης έφτασε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και ο φάκελος της υπόθεσης για το θάνατο του 9χρονου παιδιού, που έκανε διακοπές στην Ανάβρα Φθιώτιδας και χτύπησε με το ποδήλατο. Το παιδί νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες στο ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια το έστειλαν στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα. Όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο Δημήτρη.

Οι γονείς του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου κατέθεσαν μήνυση στην Αθήνα και τώρα που ο φάκελος έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, θα ξεκινήσει άμεσα ξεχωριστή προανάκριση και για το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προανάκριση για τον θάνατο της Λαμιώτισσας μαθήτριας Ιωάννας Κουτσοπάνου, που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά το πανελλήνιο, με τους ιατροδικαστές να κάνουν λόγο για διάτρηση στομάχου, που εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα, η όποια «σκότωσε» το άτυχο κορίτσι. Η υπόθεση ερευνάται από την Εισαγγελία της Λάρισας, όπου κατέθεσαν μήνυση οι γονείς της 13χρονης Ιωάννας, ζητώντας ευθύνες όχι μόνο από τους γιατρούς που τη χειρούργησαν στο ΓΝ Λάρισας, αλλά και από τους γιατρούς του ΓΝ Λαμίας, αφού όπως υποστηρίζουν η διακομιδή της 13χρονης έγινε με αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video