ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Eurasia Group: Εκλογές τον Μάιο στην Ελλάδα και νίκη της Ν.Δ

Την εκτίμηση ότι θα γίνουν βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα τον Μάιο και θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία κάνει η δεξαμενή σκέψης Eurasia Group.
Ακόμα, το Eurasia Group εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,  θα καταφέρει να «επιβιώσει» της ονομαστικής ψηφοφορίας για την Ψήφο Εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με έκθεση της δεξαμενής σκέψης, εφόσον η κυβέρνηση ανανεώσει την Ψήφο Εμπιστοσύνης της Βουλής (στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο δίνει πιθανότητες της τάξεως του 60%), ο Έλληνας πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε κυβερνητικό ανασχηματισμό, με σκοπό να διευρύνει την επιρροή του σε
περισσότερο μετριοπαθείς και κεντρώους ψηφοφόρους ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.
Εντούτοις, όπως αναφέρει η έκθεση του Eurasia Group, νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με το think tank, θα καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή.
Ως προς τις βουλευτικές εκλογές του 2019, η δεξαμενή σκέψης εκτιμά ότι ανεξαρτήτως της ψήφου εμπιστοσύνης και της έγκρισης ή μη της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας δύσκολα θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για τη διεξαγωγή τους, αναφέροντας τα τέλη Μαΐου ως την πιθανότερη χρονική στιγμή που αυτές θα λάβουν χώρα.
Σύμφωνα με τους αναλυτές του Eurasia Group, με μία διεξαγωγή των εκλογών τον Μάιο, το κυβερνών κόμμα θα επιδιώξει να μετριάσει τις απώλειες στα ποσοστά του, δίνοντας στους ψηφοφόρους την επιλογή να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους προς την κυβέρνηση στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την ίδια χρονική περίοδο.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video