ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πλήρης ευτελισμός του Κοινοβουλίου: Θεσμικές ακροβασίες, καταγγελίες και απειλές λίγο πριν πέσει η αυλαία για τους ΑΝΕΛ

Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.
Μια ακόμη αναβολή πήρε η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όπως όλα δείχνουν η φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να διασωθεί ο Πάνος Καμμένος έχει ακόμα... επεισόδια.
Πραγματοποιώντας άλλη μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα, πάντα στο όνομα των προνομίων που παρέχει η θέση του επικεφαλής Κοινοβουλευτικής ομάδας κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδωσε παράταση στην προαναγγελθείσα από χθες διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου.
Λίγο πριν τις 10 το πρωί, ο κ. Καμμένος θυμήθηκε ξαφνικά ότι
αν τον διαγράψει πρωί-πρωί όπως είχε πει, θα χάσει την ευκαιρία να δώσει το, ύστατο ίσως ρεσιτάλ του, από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το Πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Μέσω του προσφιλούς του, Twitter, ενημέρωσε ότι αναβάλει την αποπομπή του Παπαχριστοπουλου από τους ΑΝΕΛ για μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στη Βουλή, αιτιολογώντας την απόφαση αυτή με τα γνωστά περί «πραξικοπήματος», κ.λπ.
Την ίδια ώρα ένα από τα πλέον πιθανά σενάρια για τη διάσωση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, αυτό της επιστροφής πρώην βουλευτών του κόμματος, δείχνει να σβήνει. Η αινιγματική δήλωσή που έκανε χθες ο πρόεδρος της Βουλής ερμηνεύτηκε ως πιθανή επιστροφή των… ασώτων.
«Οι ΑΝΕΛ αυτή τη στιγμή έχουν 6 βουλευτές. Μπορεί μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) ή τη Δευτέρα να έχουν πάει πίσω όλοι όσοι έχουν φύγει από τους ΑΝΕΛ, και να έχουν μία μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα. Εντελώς θεωρητικά το λέω βεβαίως», είπε ο Νίκος Βούτσης.
Την υπόθεση αυτή ήλθαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής να διαψεύσουν κατηγορηματικά δύο πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ.
«Εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή», είπε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο ανεξάρτητος Γιώργος Λαζαρίδης, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει «γυρίσει σελίδα πια».
Σε ερώτηση για το αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες, ο κ. Λαζαρίδης απέφυγε να απαντήσει ευθέως, και αρκέστηκε να σημειώσει με νόημα: « Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Καμμένος, οι σχέσεις του οποίου με τον πρώην αρχηγό του βρίσκονται στο ναδίρ.
«Το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», είπε νωρίτερα σε πηγαδάκι στους διαδρόμους της Βουλής.
Το κερασάκι στην τούρτα του πολιτικού ευτελισμού έδωσε η καταγγελία του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στη ΓΑΔΑ ο οποίος καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό και μάλιστα όπως υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του θα προσκομίσει και σχετικά στοιχεία στους αξιωματικούς που θα χειριστούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως η περίεργη καταγγελία του κ.Νικολόπουλου αφορά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.
Το τελευταίο σενάριο που απομένει για τη διατήρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ μοιάζει τόσο πιθανό όσο και το να πιάσει κανείς «εξάρι» στο λόττο ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ. Για να υλοποιηθεί πρέπει να παραιτηθούν τόσο ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος όσο και ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ως πρώτος αναπληρωματικός θα παραδώσει την έδρα στην Ελένη Σκλαβενίτη που παραμένει στο κόμμα.
Δηλαδή, για να το πούμε αλλιώς, να αποφασίσει ο Τέρενς Κουίκ να παίξει τον ρόλο της οικογένειας για χάρη του πρώην αρχηγού του, με τον οποίον βρίσκεται σε άγρια κόντρα, και ενώ το φλερτ που έχει αναπτύξει με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε έρωτα, εν όψει εκλογών γαρ.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video