ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φαρσοκωμωδία χωρίς προηγούμενο: Οι υπαινιγμοί Καμμένου για Τσίπρα και Ρουβίκωνα και το χαλασμένο αυτοκίνητο του... Παπαχριστόπουλου

Μία πρωτοφανής φαρσοκωμωδία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο πολιτικό σκηνικό με βασικούς πρωταγωνιστές τον Πάνο Καμμένο και τον -«όμηρο» των απειλών του- Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες το παιχνίδι δείχνει να χοντραίνει ακόμα περισσότερο έπειτα από το tweet του προέδρου του ΑΝΕΛ που καρφώνει τον πρώην συνεταίρο του αφήνοντας βαριά υπονοούμενα σε σχέση ακόμα και με τον Ρουβίκωνα.
Από τη μία αναφερεται στο ενδεχόμενο να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ και από την άλλη καταγγέλει ότι δέχεται απειλές, εμπλέκοντας τον Ρουβίκωνα, υπαινισσόμενος ίσως ότι θέλουν να του περιορίσουν τους αστυνομικούς και ότι ο ίδιος και η οικογένειά του αποτελούν στόχους.
Ωστόσο το πιο
χαρακτηριστικό σημείο της ανάρτησης είναι η τελευταία πρόταση με την οποία ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας βάζει τον Ρουβίκωνα πιο ψηλά από τον ίδιο τον λαό!

Την ίδια στιγμή και ενώ όλοι ανέμεναν σήμερα την παραίτηση Παπαχριστόπουλου, όπως είπε ο ίδιος μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ίδιος ο κύριος Βούτσης τον παρακάλεσε να περιμένει πέντε ημέρες ακόμα, ώστε να ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων το Πρωτόκολλο Κύρωσης της ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, του οποίου η παραίτηση είχε προαναγγελθεί από την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, έφτασε τελικά στο γραφείο του Νίκου Βούτση λίγο πριν το μεσημέρι. Νωρίτερα είχε ισχυρισθεί στους δημοσιογράφους που τον αναζήτησαν ότι.... είχε χαλάσει το αυτοκίνητό του και γι' αυτό καθυστερούσε. Φαίνεται πως ο εξευτελισμός της Βουλής δεν έχει τέλος και πως πλέον οι ιστορίες στο ελληνικό κοινοβούλιο θυμίζουν κωμωδία.
Να θυμίσουμε ότι από χθες έχουν φουντώσει τα σενάρια για διάσωση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ στη Βουλή, λίγο πριν την παράδοση της έδρας από τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Μία έδρα την οποία θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ που αποτελεί ξένο σώμα για το κόμμα και ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση περισσότερο και από τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση βλέποντας τον Πάνο Καμμένο να βγαίνει καθημερινά σε κανάλια και να καταγγέλλει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά, αναζητά φόρμουλα ώστε παραμείνει «ζωντανή» η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.
Το βέβαιο είναι ότι αν επιχειρηθεί μία αλλαγή του κανονισμού της Βουλής ή μία ερμηνεία του προς όφελος του κ. Καμμένου , τότε η Αντιπολίτευση θα βρεθεί στα… κάγκελα.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video