ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τζέφρι Πάιατ: «Η Στερεά Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης»

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος περιοδεύει στην περιοχή...

Στη Λαμία, πρώτο σταθμός της περιοδείας του, ο Αμερικανός πρέσβης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Στερεά Ελλάδα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα στον τουρισμό, τις ιαματικές πηγές, τον πολιτισμό και την αγροδιατροφή. 

Έδειξε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τομέας στον οποίο η Στερεά Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των εγκαταστάσεων. 

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τις γεωργικές βιομηχανίες στη Στυλίδα αλλά και το Καρπενήσι, δύο περιοχές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των επισκέψεων του στη Στερεά Ελλάδα.
«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που ξεπέρασε κατά πολύ τα τυπικά» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης, δίνοντας το στίγμα των συζητήσεων που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη. «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου παρά την κρίση είναι μια περιφέρεια η οποία στέκει όρθια» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης μετά το τέλος της συνάντησης, προσθέτοντας συγχρόνως ότι «η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει προορισμό για επενδύσεις» και «σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή αρχή».

Ο Αμερικανός πρέσβης, από την πλευρά του, επεσήμανε πως «η Στερεά Ελλάδα είναι μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες σε ό,τι αφορά τον τουρισμό», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην συγκέντρωση της βιομηχανίας στα όρια της Βοιωτίας με την Αττική.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video