ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω» λέει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόμβα μολότοφ εκτόξευσε άγνωστος τα ξημερώματα της Δευτέρας (25-03-2019) στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο πεζό πλησίασε στην οικία και εκτόξευσε τη μολότοφ από την πλευρά της γκαραζόπορτας, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Την ώρα εκείνη, στο σπίτι βρισκόταν ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις και λίγο αργότερα έγιναν τέσσερις προσαγωγές.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν οι προσαχθέντες σχετίζονται με την επίθεση.
Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας πως κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά.

Η απάντησή του όπως αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....

1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπίρτζη.

2) Το ξέρω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους.

3) Είστε θρασύδειλα όντα

4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !

Αυτά ...ως απάντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθήνα στις 5.30 το πρωί ..

ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!»

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video