ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ασυγχώρητα λάθη χωρίς… ευθύνη

Ωραίες είναι οι θεωρητικές και άνευ άλλων συνεπειών αυτοκριτικές υπουργών και στελεχών του Σύριζα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουν και για την ταμπακιέρα. Κάνουμε λάθη και μερικές φορές ασυγχώρητα λάθη είπε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης μιλώντας στη Βουλή για τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια.
Το ποια είναι, πόσο κόστισαν και ποιοι τα πλήρωσαν και τα πληρώνουν αυτά τα λάθη δεν μας είπε ο κ.αντιπρόεδρος. Για ποιο λόγο χρειάστηκαν  τρία χρόνια για παράδειγμα  για να κατανοήσουν ότι το θέμα των κόκκινων δανείων είναι νάρκη στα θεμέλια των τραπεζών και της  οικονομίας και να αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά; Για ποιο λόγο χρειάστηκε η παρέμβαση των
Eυρωπαίων και των θεσμών για να κατανοήσουν ότι δεν γίνεται  για να βολέψουμε τις προεκλογικές μας σκοπιμότητες να προτείνουμε ρυθμίσεις που δεν  οδηγούν πουθενά;
Γνωρίζει πολύ καλά ο κ.Δραγασάκης ως  υπεύθυνος για την οικονομία και την ανάπτυξη, γιατί καρκινοβατούν μια σειρά επενδύσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το τοπίο. Κάθε φορά πρέπει να φτάσουμε στο αμήν, να πιέζουν οι Ευρωπαίοι, να απειλούν ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση, για να ξυπνήσουν κάποιοι στην κυβέρνηση και να αρχίσουν να τρέχουν.
Ενώ όταν πρόκειται  για φόρους εισφορές και περικοπές δεν έχουν κανένα  πρόβλημα, παρά τα κλαυθμυρίσματα για καταναγκασμούς  των δανειστών, να τα ψηφίζουν, όταν πρόκειται να εγκρίνουν μια επένδυση  θυμούνται όλες τις ευαισθησίες και τις ιδεοληψίες που κουβαλούν.
Την ώρα που οι άλλες χώρες που βρέθηκαν σε προγράμματα και μνημόνια,τρέχουν εμείς ανακυκλώνουμε ακόμα τη μιζέρια μας. Η ανεργία παραμένει στα ύψη, οι θέσεις που δημιουργούνται είναι υποαμοιβόμενες μερικής απασχόλησης, οι ρυθμοί ανάπτυξης εξακολουθούν να είναι αναιμικοί,οι καταθέσεις ,τελευταίο καταφύγιο των πολιτών συνεχίζουν να μειώνονται και πάει λέγοντας.
Κι ο λόγος είναι φυσικά αυτά τα, ακατονόμαστα, λάθη της κυβέρνησης του Σύριζα. Μιας κυβέρνησης που έχει εγκλωβίσει τη χώρα  και τους πολίτες της σε μια μόνιμη κατάσταση στασιμότητας και αβεβαιότητας. Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά, ότι και να λέει ο κ.αντιπρόεδρος, ότι το μόνο που κάνουν δεν είναι να λύνουν, αλλά να κουκουλώνουν τα προβλήματα και να τα παραπέμπουν στις καλένδες.

ΤΟ ΒΗΜΑΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video