ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κωνσταντοπούλου: Ο πλουτισμός Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, να συνομιλεί με οικονομικούς παράγοντες και σε θέσεις επιρροής, γίνεται λόγω της σχέσης του με Παππά και Τσίπρα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.
«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο σημερινός υπουργός ήταν διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και
συνοδοιπόρος του σημερινού πρωθυπουργού μέχρι το δημοψήφισμα του 2015.
«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είαι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα» επισήμανε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι και στον Γιώργο Αυτιά.
«Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους» υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».
«Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια «μόνο τα πόθεν έσχες του 2015 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη που προχρονολόγησε ξεκάθαρα ιδιωτικό συμφωνητικό για να αποφύγει τις συνέπειες».
Μετά τους βαρείς υπαινιγμούς για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του «Μανόλο» με τους κυρίους Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται...».
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video