ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Αλιβέρι «παρέλασε» η Ζωή Λιβανίου (ΦΩΤΟ)

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στο Αλιβέρι. 
Σε δηλώσεις της αναφορικά με την ιστορική επέτειο τόνισε:
 
«Τιμούμε σήμερα τους ήρωες της πατρίδας μας που επαναστάτησαν ενάντια στην τότε λογική, διεκδίκησαν και κέρδισαν την ελευθερία τη δική τους, πέτυχαν την χειραφέτησή τους και επέτρεψαν στους Έλληνες εδώ και διακόσια περίπου χρόνια να ζουν ελεύθεροι. Ο δικός τους αγώνας δεν ήταν απλά ένας αγώνας για την ελευθερία. Ήταν ταυτόχρονα ένας αγώνας για την αυτοδιάθεση, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την επικράτηση του ανθρωπισμού και των ιδεών του διαφωτισμού απέναντι σε κάθε μορφής τυραννία και απολυταρχισμό. 

Μαζί με τους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες του ’21 γιορτάζουμε το πνεύμα του Ρήγα Φερραίου, τον Διονύσιο Σολωμό, τους διανοητές εκείνους του ελληνισμού που πριν από διακόσια χρόνια ενέπνευσαν τους Έλληνες να ξεσηκωθούν για την ελευθερία τους. 

Στο πρόσωπο τους τιμούμε όλους εκείνους που διαχρονικά αγωνίζονται καθημερινά για τη δική τους προσωπική ελευθερία, αγωνίζονται σε άλλες βέβαια συνθήκες για τη χειραφέτηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αλληλεγγύη. Οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε ότι τιμούμε εκείνους τους ήρωες όχι φωνάζοντας συνθήματα αλλά με τη στάση μας απέναντι στη ζωή, με τη στάση απέναντι στην αδικία, με τη στάση μας απέναντι στον συνάνθρωπο, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό, αλληλεγγύη και στις αρχές της Δημοκρατίας».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video