ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποτέ ξανά Αριστερά!

Μετράμε τις μέρες που απομένουν για να φύγουν, όπως ο φυλακισμένος μετράει τις μέρες που τον χωρίζουν από την ελευθερία του. Δεν θέλουμε να διώξουμε μόνο μία κακή κυβέρνηση. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτή την μάχη για λογαριασμό της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Ποτέ ξανά Αριστερά! Είναι μία μάχη που αξίζει τον κόπο να δώσουμε! Θα είχαμε γλιτώσει από πολλά αν την είχαμε δώσει νωρίτερα.
Δεν θέλουμε απλά να χάσουν μια εκλογική μάχη. Θα παλέψουμε για να συντριβούν, για να μην σηκώσουν άλλη φορά κεφάλι. Ο μεγάλος απειλούμενος σε αυτές τις εκλογές δεν είναι άλλος από αυτή την δημοκρατία μας. Με τα κακά της, τα στραβά της, αλλά παραμένει ακόμη δημοκρατία. Μία δημοκρατία που
απέχει σημαντικά από τα πρότυπα της Βενεζουέλας που έχουν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του.
Το 2015 κάποιοι είχαμε προειδοποιήσει για όλα αυτά που επρόκειτο να συμβούν. Για τα επικίνδυνα παιγνίδια του Βαρουφάκη, για τον κίνδυνο των capital controls, για την πιθανότητα να διολισθήσει η δημοκρατία μας σε τσαβικά πρότυπα, για την αθλιότητα της συνεργασίας του κ. Τσίπρα με την ελληνική ακροδεξιά. Τότε μας κατηγόρησαν ως υπερβολικούς. Αποδείχτηκε ότι και λίγα είχαμε πει.
Την γλιτώσαμε (;) για πολλούς και διαφόρους λόγους. Σίγουρα όχι λόγω της σθεναρής αντίστασης του ελληνικού λαού. Μπορεί να ήταν συγκλονιστική η συγκέντρωση του «ναι», αλλά δεν έφτανε. Την ίδια ώρα υπήρχε μία επιχειρηματική ελίτ που είχε συμβιβαστεί πλήρως και ένα πολιτικό σύστημα που για να «επιβιώσει» ζητούσε να κάνει εξυπηρετήσεις στον κ. Τσίπρα! Του πρόσφεραν στο πιάτο την Δικαιοσύνη! Κι όχι μόνο.
Όποιος θέλει μπορεί να μελετήσει την κυβερνητική πορεία του κ. Τσίπρα και να την συγκρίνει με εκείνη του Τσάβες. Δεν θα βρει πολλές διαφορές. Οι άνθρωποι προσπάθησαν από την πρώτη ημέρα να πάρουν την... πραγματική εξουσία, να ελέγξουν πλήρως το κράτος. Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες η κυβέρνηση δεν ελέγχει το κράτος. Υπάρχει διάκριση εξουσιών, υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας, ακριβώς για να μην ευνοούνται συνθήκες για την ανάπτυξη τοξικών πολιτικών καταστάσεων τύπου Μαδούρο. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του είναι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας και δεν έχουν χάσει ευκαιρία για να το δηλώσουν.
Δεν κατάφεραν την πρώτη τετραετία να πραγματώσουν την ονείρωξή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εγκαταλείψει. Η πορεία τους προς την... σοσιαλδημοκρατία ήταν μόνο μία τακτική κίνηση. Ο στρατηγικός στόχος, η μετατροπή της Ελλάδας σε μια χώρα που θα διοικείται από ένα καθεστώς τύπου Μαδούρο, παραμένει. Και έχει ομολογηθεί δημόσια από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Αν τους δοθεί, λοιπόν, η δυνατότητα, θα ολοκληρώσουν το έργο τους. Θα έχουν άλλωστε και την πολιτική νομιμοποίηση για να πάνε ένα βήμα περισσότερο.
Το 2014 και το 2015 πολλοί είχαν το δικαίωμα να μην γνωρίζουν. Το 2019 δεν ισχύει το ίδιο. Το 2015 δεν ήμασταν αντικομμουνιστές, επειδή δεν είχαμε λόγο ή δεν βλέπαμε τον λόγο για να είμαστε. Το 2019 ξέρουμε γιατί πρέπει να αγωνιστούμε για να μην έρθει άλλη φορά η κομμουνιστική Αριστερά στην εξουσία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι κι αυτό ένα κέρδος...
Θανάσης Μαυρίδης
liberal.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video