ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βαθύκοιλο -Πελασγιακός 0-0

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι οι δυο ομάδες έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με το φτωχό 0-0. Μια ισοπαλία που φάνηκε και στη διαχείριση του αγώνα, με τις δυο ομάδες μοιράζονται το χρόνο στο δημιουργικό παιχνίδι,αλλά και στην αστοχία στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Σκούρας ήταν εκεί που έπρεπε για να αποσοβήσει το μοιραίο.Στο 19 ́ ο Κόμνος ξέφυγε από την άμυνα του Πελασγιακού αλλά πλάσαρε πάνω στα χέρια του Σκούρα. Στο 47 ́ ο Σκεμπές δέχτηκε τη μπάλα στο πέναλτι και με την πλάτη στο τέρμα σούταρε πάνω από την εστία.Στο 51 ́ ο Κωστόπουλος Ε. βρέθηκε από δεξιά στη μικρή περιοχή και αφού απέφυγε τον Κίτσιο σούταρε διαγώνια άουτ.Στο 76 ́ ο Παπαστάθης από δεξιά αστόχησε στο διαγώνιο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 90 ́ ο Gjishti M.ελίχθηκε από αριστερά και φτάνοντας στην περιοχή σούταρε για να πέσει ο Σκούρας και να μπλοκάρει τη μπάλα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταμάτης Χ., Ζαφείρης Γ.,Κατσαβριάς Ε.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ:Σδούκος, Γιάννακας, Γκίστι Α., Κωστόπουλος Ε., Τσιούμας,Στουρνάρας (80 ́Παπαγεωργίου), Gjishti M.,Μπούρχας (69 ́), Κόμνος, Γερογιάκομος,Μπακαλιάνος (65 ́Σπινθουράκης)
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Σκούρας, Σιμπέλι, Καρακώστας, Πρεμέτης, Κίτσιος, Ράπτης Α(Ε),Κουλλάφι (85 ́ Κατσαμπέκης), Μάνος, Σκεμπές,Καφώρος, Παπαστάθης
εφ. σέντρα
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video