ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Μαφία Φυλακών»: Λυκουρέζος και Κούγιας ανέλαβαν συνήγοροι του προφυλακισμένου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου!

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου βρέθηκε την Τετάρτη (03-04-2019) ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Το δικαστήριο διέταξε την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο, μετά την παραίτηση του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε, Θεόδωρου Παναγόπουλου, και προκειμένου ο ίδιος να δηλώσει αν θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του τον Νοέμβριο του 2014 και με ποιον συνήγορο.

Ερωτηθείς από την πρόεδρο ο Γιώργος Αντωνόπουλος είπε ότι θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει ως νομικούς του παραστάτες τους Αλέξη Κούγια και Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Οι δικηγόροι του στη συνέχεια ζήτησαν αναβολή ώστε να ενημερωθούν και επί της ογκωδέστατης δικογραφίας που αφορά στη μαφία των φυλακών λόγω συνάφειας των δύο υποθέσεων.

Αντίθετα, η υπεράσπιση του Αριστείδη Φλώρου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του Γ. Αντωνόπουλου (κατηγορία την οποία αρνήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου) δια του συνηγόρου του Τ. Μιχαλόλια, ζήτησε διακοπή. 

Όπως σημείωσε ο Τάκης Μιχαλόλιας, ο εντολέας του μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δικαστές τελικώς αποφάσισαν τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video