ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένωση Εισαγγελέων: Τα Εξάρχεια άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών

Μια σκληρή ανακοίνωση λίγες ώρες μετά την ένοπλη επίθεση με… στρατιωτικά χαρακτηριστικά που δέχθηκαν οκτώ λιμενικοί οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερεύνησαν για ναρκωτικά σπίτι στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος. Μάλιστα χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια «άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών», στηλιτεύει την αδράνεια στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών στη συγκεκριμένη περιοχή και
ζητά άμεσα μέτρα.
Τα περίπου 50 άτομα που επιτέθηκαν στο κλιμάκιο του Λιμενικού φορούσαν μαύρες φόρμες, κουκούλες και κράνη, και ήταν οπλισμένα με ρόπαλα, μαχαίρια και πιστόλια. Μαρτυρία κάνει λόγο και για ένα καλάσνικοφ.
Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, πέρα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών, αξιώνει να υπάρξουν κατάλληλη εκπαίδευση, εξοπλισμός και μέτρα ατομικής προστασίας των εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας.
Να σημειωθεί μετά την επίθεση που δέχθηκαν δύο λιμενικοί διακομίσθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο ένας έχει τραυματιστεί από μαχαίρι στο μηρό και ο άλλος φέρει κακώσεις στο πρόσωπο.
 http://bit.ly/1m0cZ1T


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video