ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παγιδευμένοι στην πόλωση και τη λάσπη

Για πόσο καιρό ακόμα η πολιτική ζωή, αλλά και η χώρα συνολικά, θα βρίσκεται παγιδευμένη στον κλοιό της σκανδαλολογίας; Η τακτική του κ.Τσίπρα, αλλά και του Σύριζα συνολικά, να επενδύουν διαρκώς στη συκοφάντηση  του «παλιού» πολιτικού συστήματος  και τη στοχοποίηση όσων θεωρούν πολιτικούς αντιπάλους για να ξεπεράσουν τις δικές τους αμαρτίες και την πλήρη διάψευση των αυταπατών που καλλιεργούσαν, έχει ξεπεράσει κάθε θεμιτό όριο αντιπαράθεσης.
Δεν έχουν κανένα δισταγμό, καμιά αναστολή να κατηγορούν και να συκοφαντούν προκειμένου να διασωθούν. Μπορεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως  ελληνικού κράτους, όπως έλεγαν για την Novartis,να αποδεικνύεται φιάσκο ,αλλά αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι. Δεν περιμένουν καν να ολοκληρωθεί η περιβόητη πια έρευνα, αλλά ήδη έχουν βγάλει τις καταδικαστικές τους αποφάσεις.
Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές, η Ευρώπη υποφέρει από το χάος του Brexit και την αδυναμία να αναπτυχθεί, η Ελλάδα ως συνήθως ταλαντεύεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά εμείς εδώ περί άλλα τυρβάζουμε. Αντί να κοιτάζουμε το μέλλον ξαναγυρίζουμε διαρκώς στο παρελθόν και δίνουμε μονίμως μάχες οπισθοφυλακής.
Αναζητούμε ή κατασκευάζουμε  εχθρούς αντί να αναζητούμε στοιχειώδεις συναινέσεις για να ξεφύγουμε  από το φαύλο κύκλο στον οποίο βρισκόμαστε.Όσο αναγκαίο είναι να τελειώνουμε με τις όποιες παθογένειες και αμαρτίες του παρελθόντος, άλλο τόσο αναγκαίο είναι να ξεφύγουμε  από αυτή τη διαρκή ανακύκλωση υπαρκτών και μη σκανδάλων.
Εισαγγελείς και δικαστικοί λειτουργοί, οφείλουν κι αυτοί να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο αυτό το σκηνικό  διάχυτων κατηγοριών και λάσπης. Δεν μπορούν πορίσματα να τεμαχίζονται και να διαιωνίζεται η ομηρία πολιτικών προσώπων. Αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν αν δεν υπάρχουν να τελειώνει επιτέλους αυτό το ατέλειωτο γαϊτανάκι κατηγοριών επί δικαίων και αδίκων.
Ούτε η χώρα, ούτε η οικονομία, ούτε και η κοινωνία αντέχουν αυτό το κλίμα πολιτικής δυσοσμίας ,αυτό το διαρκή κύκλο πόλωσης .Μετά από δέκα χρόνια κρίσης οι πολίτες απαιτούν να τελειώνουμε  επιτέλους από την σκοτεινή αναμόχλευση του παρελθόντος και να κοιτάξουμε πως θα αντιμετωπίσουμε με καλύτερες προοπτικές το αβέβαιο μέλλον που βρίσκεται μπροστά μας.

ΤΟ ΒΗΜΑΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video