ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στηρίζει το «Αγαπώ και Πράττω» - Η διαδρομή θα διεξαχθεί στα χωριά της Κύμης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φιλανθρωπικό σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη!

Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ένας φύση και στάση ζωής καλλιτέχνης με ευαισθησίες στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!
Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

 Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα μας www.agapwkaiprattw.gr

  Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνετε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών.

Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια! Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428

Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video