ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όταν ο Θεοχαρόπουλος συνάντησε τον κύριο Βαρδή

Ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό μεταφέρει μέσα από τη στήλη του «ΣΤΙΓΜΑ» των «ΝΕΩΝ» ο Γιώργος Παπαχρήστος και αφορά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα, γράφει ο δημοσιογράφος:
«Με αφορμή τη συστράτευση του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από μια συνάντηση (για τα μάτια του κόσμου...) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι μεταξύ εκείνου και του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και την αναπόφευκτη πλέον απορρόφηση της ΔΗΜΑΡ από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να μη θυμηθώ ένα ωραίο περιστατικό με τον Θανάση που συνέβη όταν ανέλαβε πρόεδρος ως διάδοχος του παραιτηθέντος και απαξιωθέντος πανταχόθεν μπάρμπα-Φώτη Κουβέλη.
Πρέπει να ήταν μία εβδομάδα μετά την εκλογή του, τον
Ιούνιο του 2015. Μου τηλεφώνησε "για να τα πούμε". Δεν γνωριζόμασταν καν. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ, από αυτά τα πέριξ της γνωστής πλατείας (Κολωνακίου).
Χωρίς περιστροφές, μου είπε ότι "δεν βλέπει την πολιτική περιστασιακά", αλλά ότι σχεδιάζει πράγματα από την καινούργια του θέση. Ότι θα επιδιώξει να ξανακάνει και πάλι υπαρκτή την ανανεωτική Αριστερά, την οποία τόσο έχει δυσφημήσει ο ΣΥΡΙΖΑ -ήδη οδεύαμε ολοταχώς προς σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας της εργώδους προσπάθειας του τεράστιου Γιάνη, με ένα νι, Βαρουφάκη...
Του το ευχήθηκα. Μου ζήτησε βοήθεια. Να τον στηρίξουν «ΤΑ ΝΕΑ» -τα κλασικά, που ζητούσαν και ζητούν όλοι. Πριν φύγει, είχε και ένα αίτημα: "να συναντήσει τον Ψυχάρη". Αιφνιδιάστηκα. Και πονηρεύτηκα συνάμα -ετούτος εδώ μπει από νωρίς στα κόλπα, σκέφθηκα.
-Με την υπόλοιπη «διαπλοκή» έχεις κάνει τίποτε; του έριξα το δόλωμα. Τσίμπησε.
-Ναι αμέ. Την Τρίτη που μας πέρασε, συναντήθηκα με τον κύριο Βαρδή!
Κατάλαβα. Το παλικάρι είχε βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. Αν δύο ημέρες μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΔΗΜΑΡ είχε επιζητήσει, και επιτύχει, μια συνάντηση με τον κ. Βαρδή, ήταν φανερό ότι δεν θα τον σταματούσε τίποτε πλέον...
Το Σάββατο επιβεβαιώθηκα...»
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video