ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οταν ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου

Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
Μετά τη χροιά της φωνής και την εκφορά του λόγου, τα ξεπατικωμένα συνθήματα και τους πολιτικούς τακτικισμούς, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να ξεπατικώσει άλλη μια σκηνή που έχει συνδεθεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ήταν Μάιος του 1985, λίγο πριν τις εκλογές που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη τετραετία του. Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του στην κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, ο ιδρυτής και αρχηγός του Κινήματος σκύβει, δίνει ένα λουλούδι στο κοριτσάκι που στεκόταν δίπλα του (την μικρή Αννούλα η οποία ήταν το
«πρόσωπο» στις αφίσες του κόμματος της εποχής) και στη συνέχεια το παίρνει αγκαλιά.
«Αυτό είναι το κοριτσάκι στην αφίσα. Μου έδωσε τα λουλούδια» λέει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τα πλήθη από κάτω παραληρούν την ώρα που η μικρή Αννούλα χαιρετά χαριτωμένα, και ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ χαμογελά πανευτυχής βλέποντας τη νίκη να πλησιάζει.
Απρίλιος του 2019. Στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ολοκληρώνει την ομιλία του, βλέπει ένα κοριτσάκι με μια ανθοδέσμη στα χέρια να τρέχει προς το μέρος του κρατώντας μια ανθοδέσμη.
Του δίνει τα λουλούδια, εκείνος της ανταποδίδει με ένα φιλί στο μάγουλο και τη σηκώνει στην αγκαλιά του. Αυτή τη φωτογραφία επέλεξε λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός να ανεβάσει στο Instagram.
Ωστόσο, μεταξύ των δύο υπάρχει μια διαφορά. Ποια είναι αυτή; Το τραγούδι με το οποίο κλείνουν οι συγκεντρώσεις τους. Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ είχαν για χρόνια καθιερώσει την αλησμόνητη «Carmina Burana», ενώ τελευταία ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν το «Bella Ciao», ακόμα και σε πιο ροκ διασκευή.
ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video