ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουτσούμπας από Χαλκίδα: «Κάνουμε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες και εδώ στην Εύβοια», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Χαλκίδα...

Όπως ανέφερε, «αυτό σημαίνει να δεχτούν ένα μεγάλο πλήγμα τα κόμματα του κεφαλαίου της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να δεχτούν ένα μεγάλο πλήγμα και οι δύο πόλοι του αστικού συστήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, που σε κάθε φάση, δίνουν χέρι βοηθείας στο σύστημα».

«Κάνουμε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει να γκρεμιστεί από την τρίτη θέση η ναζιστική εγκληματική ΧΑ, αυτά τα τσιράκια του συστήματος», τόνισε.

Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «η “δίκαιη ανάπτυξη” του κ. Τσίπρα και η “βιώσιμη ανάπτυξη για όλους” του κ. Μητσοτάκη, είναι η ανάπτυξη της κερδοφορίας των καπιταλιστών, σερβιρισμένη με μπόλικη κοροϊδία, για να κρύψουν και οι δύο, τον αντιλαϊκό ταξικό χαρακτήρα της».

Επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαντούδι, έξι μήνες μετά τη μεγάλη πλημμύρα που κόστισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους. Ο Δ. Κουτσούμπας προειδοποίησε ότι είναι μπροστά μας «το επόμενο προδιαγεγραμμένο έγκλημα, με κάποια επόμενη πυρκαγιά, που σύμφωνα με καταγγελίες οι πυροσβέστες δεν θα μπορούν ούτε καν να πλησιάσουν τη φωτιά, γιατί οι αγροτικοί δρόμοι δεν έχουν αποκατασταθεί, είναι ακόμα κλειστοί».

Όπως είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό είναι ένα: «Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά; Ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;»

«Η δική μας απάντηση είναι αντεπίθεση με ισχυρό το ΚΚΕ παντού και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές και στις βουλευτικές», κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video