ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κατάπτυστοι

Δεν εκπλήσσει πια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Δεν εκπλήσσει ούτε το γεγονός πως με την επεξηγηματική δήλωση που έκανε μετά τον σάλο που ξέσπασε εμφανίστηκε αμετανόητος. Είναι όμως πολύ δυσάρεστη η έκπληξη από τη στήριξη που προσέφερε ο Πρωθυπουργός στον υπουργό του. Και είναι επειδή η στήριξη ξεπέρασε και αυτά ακόμη τα όρια της ταύτισης: ο Πρωθυπουργός δεν αποστασιοποιήθηκε ούτε κατ' ελάχιστο από την αθλιότητα που διέπραξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Ο χώρος της Αριστεράς ήταν πάντα υπερήφανος για το ήθος του. Το ήθος αυτό εξανεμίστηκε από τη συριζαϊκή Αριστερά. Αλλά το
άηθες σχόλιο και η αήθης στήριξη του Πρωθυπουργού δεν αφορούν έναν και μόνο πολιτικό χώρο. Η δήλωση του υπουργού είναι εκτός δημοκρατικού τόξου. Και ο Πρωθυπουργός ελέγχεται πλέον για το γεγονός ότι νομιμοποιεί αυτήν την εκτός δημοκρατικού τόξου συμπεριφορά. Αυτή τη συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο φασιστική.
Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να θυσιάσει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Υιοθέτησε και υπηρέτησε γι' αυτόν τον σκοπό πολιτικές που ήταν παντελώς ξένες προς την ιδεολογία της. Αλλά το ζήτημα εκφεύγει πια της πολιτικής. Η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για την επιβίωσή της ακόμη και όταν τα μέλη της περιφρονούν τις στοιχειώδεις αρχές του ανθρωπισμού. Οταν τα μέλη της υιοθετούν κατάπτυστες συμπεριφορές που προσβάλλουν την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση.
ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video