ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπαμπαλής :Έξι νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική» του Θεόδωρου Μπαμπαλή


Έξι ακόμα νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμμετέχουν στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική » για τον Δήμο Αγράφων και τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για τους κυρίους-ες:
 
• Ειρήνη Σκλαπάνη του Λάμπρου(Λογίστρια) -υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Αγράφων 

 • Ιωάννα Δούκα του Δημητρίου(Ιδιωτική Υπάλληλος)-υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Αγράφων 

• Δήμητρα Καζάκου του Σωτηρίου (Λογίστρια)- υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Φραγκίστας 

• Αθανάσιος Παπαροιδάμης (Πρωην Υπάλληλο ΟΤΕ)- υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ΔΕ Απεραντίων 

• Θεόδωρος Ζελενίτσας του Αναστασίου(Ελεύθερος Επαγγελματίας)-υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στην ΔΕ Απεραντίων 

• Μαρία Μαρούλη του Γεωργίου (Υπάλληλος ΚΥ Δυτικής Φραγκίστας)-. υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Βίνιανης 

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής σε δήλωσή του τόνισε: «Η δημοτική μας παράταξη, όπως απέδειξε, συνεχίζει να ανανεώνεται ριζικά, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τις πόρτες στην τοπική μας κοινωνία. 
 Χαίρομαι γιατί το ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Προοπτική» ενισχύεται όλο και περισσότερο με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει το έργο που έχει υλοποιηθεί στον δήμο τα τελευταία 4,5 χρόνια και επιθυμούν να συμβάλουν στη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε το 2014, για την ανάπτυξη των Αγράφων σε όλα τα επίπεδα. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους και να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο δήμο μας. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους και πιστεύοντας σε αυτούς , εύχομαι καλή επιτυχία στον όμορφο αγώνα μας».Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video