ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πιο παλιοί κι από τους παλιούς

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που ερμηνεύει αυθεντικά τη γραμμή Μαξίμου, τα όσα  έχουν αποκαλυφθεί για τις  σχέσεις Πετσίτη -Παππά και το σκάνδαλο ΔΕΠΑ- Λαυρεντιάδη, αποτελούν αντιπερισπασμό της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Νovartis , που απλώς διογκώνεται από τα μέσα ενημέρωσης. Προφανώς ο κ.Τζανακόπουλος αφενός έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για να κρίνει τα σκάνδαλα και αφετέρου φαίνεται ότι έχει προβλήματα με την ακοή  και τα μάτια του. Δεν ακούει και δεν διαβάζει αυτά που λένε οι ίδιοι οι σύντροφοι του και όχι η αντιπολίτευση.
  Δεν διάβασε ούτε πήρε το αυτί του αυτά που είπε ο γραμματέας του κόμματος του κ. Σκουρλέτης. Ότι κάπου είχε πάρει το μάτι του τον κ. Πετσίτη, ότι γνώριζε τη σχέση που είχαν ότι όταν υπάρχει και η παραμικρή σκιά πρέπει να δίνονται απαντήσεις και ότι είναι υπέρ της διαλεύκανσης  της υπόθεσης. Δεν διάβασε ούτε  αυτά που είπε ο βουλευτής τους κ. Παπαδόπουλος ότι κανένα κομματικό στέλεχος δεν διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα, εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του και η στάση  ζωής του.
  Όλα αυτά φαίνεται ότι είναι ψιλά γράμματα για τον πρωθυπουργό και τον εκπρόσωπο του. Οι ίδιοι που δεν διστάζουν να στοχοποιούν, να κατηγορούν και να διαπομπεύουν όποιο πολιτικό πρόσωπο έχει ασκήσει  εξουσία, ακόμα και για λίγες μέρες- βλέπε Πικραμένο- ενώ όσα αποκαλύπτονται για τη δική τους διαπλοκή, για τις δικές τους περίεργες, τουλάχιστον, διαδρομές είναι Fake news.
  Ωραίο το παραμύθι,αλλά δυστυχώς  για αυτούς δεν πείθει πια κανένα. Είναι πασίγνωστος πλέον ο εναγκαλισμός τους με παλαιούς και νεότερους μεγαλοεπιχειρηματίες,είναι δεδομένες και ομολογημένες οι πολιτικές παρεμβάσεις και οι μεσολαβήσεις Πετσίτη στην υπόθεση ΔΕΠΑ- Λαυρεντιάδη.
  Ας μην σφυρίζουν λοιπόν αδιάφοροι,ας αφήσουν στην άκρη το ανέκδοτο με τα Fake news ,γιατί αργά η γρήγορα θα κληθούν να δώσουν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Η θαλπωρή της εξουσίας δεν θα κρατήσει, όπως φαίνεται,για πολύ ακόμα, ώστε να μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές και τους αδιάφθορους. Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί για τα καλά πλέον ότι αυτοί που κατηγορούσαν και κατηγορούν το «παλιό»πολιτικό σύστημα, είναι τελικά πιο παλιοί κι από τους παλιούς…
TO BHMA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video