ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μια απάντηση κύριοι Τσίπρα και Παππά

Χθες το πρωί, ο Νίκος Παππάς είχε σκληρή δουλειά. Επρεπε να χαιρετίσει μια ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο «Hellas to the moon». Αιθεροβάμων; Μπα. Απλώς φαντασιώνεται «δε μουν», επειδή δεν τον σηκώνει «η ερθ» (η γη, όχι η ΕΡΤ με βενεζουελάνικη προφορά).
Ο Νίκος Παππάς, στο παρελθόν, ως υπουργός επί της Προπαγάνδας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να φτιάξει ευνοϊκό μιντιακό περιβάλλον για την κυβέρνησή του. Οι άνθρωποι που θα σκότωναν τη διαπλοκή, επιδίωξαν να φτιάξουν μια δική τους. Ολοι θυμούνται την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, τέσσερις κατά τη γνωμοδότηση του περίφημου Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, και τον διαγωνισμό που ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Κι όλοι θυμούνται τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που
περιελάμβαναν και μια καινούργια διαπλοκή – τότε την εκπροσωπούσε ο «εθνικός εργολάβος» Καλογρίτσας, ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα, μετά την επιβολή των capital controls το 2015, που έβρισκε πάντα ανοιχτές πόρτες και προθυμία εξυπηρέτησης από την Attica Bank, ο οποίος προσπάθησε να πάρει τηλεοπτική άδεια με εγγύηση δανεικά βοσκοτόπια.
Πριν από τρεις ημέρες, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, κατήγγειλε ότι ο Παππάς, τότε, του είχε μεταφέρει ένα αίτημα, και δικό του και του Πρωθυπουργού όπως είπε. Τι αίτημα; «Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα, και πράγματι ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να του καταβάλω υπό μορφή δανεισμού το ποσό της πρώτης δόσης των 20.500.000 ευρώ για να πληρώσει ο ίδιος την πρώτη δόση. Υπό μορφή δανείου για να τον βοηθήσω για να έχουν κι ένα κανάλι».
Ο Μαρινάκης λέει ότι Τσίπρας και Παππάς, την ώρα που μιλούσαν για δικαιοσύνη, ελευθερία του Τύπου και απαλλαγή από τη διαπλοκή, απλώς έχτιζαν το δικό τους σύστημα διαπλοκής, τον δικό τους προπαγανδιστικό μηχανισμό. Ο Μαρινάκης είπε ακόμα ότι, έξι μήνες μετά το τέλος του 2016, όταν συζητούσαν για τον ΔΟΛ, του είχε ζητηθεί να βάλει διευθυντές της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, επιχειρούσαν να ελέγξουν τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, το in.gr και μετά το φιάσκο του Φεβρουαρίου 2017, όταν απέτυχαν να ελέγξουν τις εφημερίδες τοποθετώντας διευθυντή τον (μακαρίτη πλέον) Βασίλη Μουλόπουλο – κυρίως λόγω της αντίστασης των δημοσιογράφων. Προσπαθούσαν συνεχώς να εξαγοράσουν τις συνειδήσεις μας.
Στις καταγγελίες του Μαρινάκη, η κυβέρνηση κωφεύει. Οι καταγγελίες όμως είναι συγκεκριμένες. Τι λένε επ’ αυτού ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός του; Έχει ο Αλέξης Τσίπρας τίποτα παραπάνω από ρητορικές γενικολογίες και ύβρεις, σαν αυτές που εξεφώνησε στην Καλαμάτα; Κι ο Νίκος Παππάς, μπορεί να αποστρέψει το βλέμμα από το φεγγάρι και να μας πει τι γίνεται στη γη, στην επικράτεια Hellas – εδώ όπου και, σύντομα, θα ζητηθούν οι ευθύνες του για τον βίο και την πολιτεία του. 
Βασ. Κανέλλης-in.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video