ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: Πάρκαρε με αλάρμ για λίγα λεπτά και οι αστυνομικοί της έκοψαν κλήση - «Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (17-04-2019) στο κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης, έξω από το ξενοδοχείο «Παλίρροια»... 

Γυναίκα που επισκέφθηκε την πόλη μας πάρκαρε με αλάρμ για πολύ λίγα λεπτά σε γνωστό σημείο, λίγο πριν το πλακόστρωτο που οδηγεί στη παραλία, χωρίς να εμποδίζει κάποιο όχημα ή την κυκλοφορία, για να μεταβεί στο ξενοδοχείο «Παλίρροια», -στο οποίο διεξαγόταν ιατρικό συνέδριο-, ώστε να αφήσει τα πράγματα της στο δωμάτιο που είχε κλείσει. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας πρόλαβαν και της έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση. 
Οργισμένη η γυναίκα - οδηγός καταγγέλλει στη κάμερα του EviaZoom.gr κρατώντας και την σχετική κλήση: 

«Παρκάρισα, έβαλα αλάρμ, παρκάρισα στο Παλίρροια γιατί θα μείνω στο ξενοδοχείο απόψε, έβαλα τα πράγματα στο δωμάτιο μου και κατέβηκα για να πάω στο πάρκινγκ να το παρκάρω και βρήκα κλήση. Μιλάμε, πόση ώρα θέλω να πω "γεια σας το δωμάτιο μου ποιο είναι για να ανέβω στον τρίτο όροφο να κατέβω και να πάρω το αυτοκίνητο;" 5 λεπτά; 7 λεπτά; με αλάρμ. Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι εντελώς...»

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video