
Ένας τόμος 253 σελίδων με αναφορές σε 100 αυθεντικές συνταγές από όλη την Εύβοια και την Σκύρο. Ένα βιβλίο με παρουσιάσεις και αφιερώματα για τον εναλλακτικό τουρισμό αλλά και για την ιστορία του Νομού. Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου "Γαστρονομικός Χάρτης Εύβοιας και Σκύρου". Η εκδήλωση έγινε στη Χαλκίδα. Στην εκδήλωση μίλησαν η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Βούλα Αγιοστρατίτη, η συγγραφέας και δημιουργός του βιβλίου Σίσσυ Νίκα και ο Dr Γιάννης Κριτσιωτάκης, Διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών και συγγραφέας. Ακολούθησε μπουφές με Ευβοϊκά προϊόντα και πιάτα, από την Κύμη, την Ιστιαία, την Κάρυστο, την Δίρφυ και την Σκύρο. Δείτε το πρόγραμμα: - «Η γαστρονομία στην Εύβοια - Οι επόμενοι στόχοι», Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη. - Παρουσίαση του βιβλίου «Γαστρονομικός Χάρτης Εύβοιας και Σκύρου», Σίσσυ Νίκα, δημοσιογράφος, υπεύθυνη επιμέλειας του βιβλίου - «Η γαστρονομία είναι κουλτούρα», Dr Γιάννης Κριτσωτάκης, Διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών, συγγραφέας
Πηγή
1ki1 news -
ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα
Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου