ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βόρεια Εύβοια: Κάηκαν εξοχική κατοικία, συγκρότημα ενοικιαζόμενων και αποθήκες

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται πλέον η φωτιά στη περιοχή Λίμνη Ευβοίας. Οι  αρχές πλέον βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού και προετοιμάζουν την εκκένωση της κωμόπολης σε περίπτωση που ο αέρας αλλάξει φορά και...  σπρώξει  τις φλόγες προς τα σπίτια της κοινότητας του δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας. Μάλιστα, εδώ και λίγη ώρα ένα φέρρυ μποτ από την Αιδηψό έχει δέσει στη Λίμνη, ώστε αν χρειασθεί να φιλοξενήσει κατοίκους της περιοχής.  google_ad_client = "ca-pub-6330076233789807"; google_ad_slot = "7974971577"; google_ad_width = 525; google_ad_height = 300; Δείτε το βίντεο Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, εκφράζοντας τα αισθήματα του συνόλου των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο,  διατρανώνουν την οδύνη τους για τη μεγάλη φυσική καταστροφή που έπληξε τη δασική περιοχή γύρω από την πανέμορφη Λίμνη. Παράλληλα εκδηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον όμορο Δήμο και την τοπική κοινωνία, για το ισχυρό πλήγμα που υπέστησαν από την καταστροφική πυρκαγιά. Μια πυρκαγιά που κατέκαψε και κατακαίει ένα από τα ομορφότερα δάση της Βόρειας Εύβοιας, αλλοιώνοντας το μοναδικό τοπίο της περιοχής, παρά την υπεράνθρωπη και επικίνδυνη προσπάθεια των πυροσβεστών, του στρατού, των εναέριων μέσων κατάσβεσης και του πλήθους των εθελοντών, που έσπευσαν με το πρώτο κάλεσμα.  Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού συγχαίρει όλες τις προαναφερθείσες δυνάμεις και τις παροτρύνει να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την προσπάθειά τους, μέχρις ότου αποτραπεί κάθε ίχνος κινδύνου επέκτασης της καταστροφής στην υπόλοιπη φύση και στις περιουσίες των κατοίκων. Ταυτόχρονα καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας με το δεδομένο πως το μοναδικό φυσικό περιβάλλον μας είναι κοινή μας περιουσία και αποτελεί κομμάτι της ίδιας μας της ζωή   google_ad_client = "ca-pub-6330076233789807"; google_ad_slot = "7974971577"; google_ad_width = 525; google_ad_height = 300;
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video