ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στυλίδα: Έκανε βουτιά, χτύπησε και ξεψύχησε!

Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και είχε πάει για μπάνιο. google_ad_client = "ca-pub-6330076233789807"; google_ad_slot = "7974971577"; google_ad_width = 525; google_ad_height = 300; Διάβασε όλες τις ειδήσεις της Φθιώτιδας στο evianews του Γιώργου Κουτσελίνη. Ο άτυχος 20χρονος ξεκίνησε και οι φίλοι του πήγαν στην περιοχή" Καλόγηρος". Άλλοι ψάρευαν και άλλοι έκαναν μπάνιο. Ο 20χρονος είπε κάποια στιγμή ότι θα πάει να κάνει καμιά βουτιά και απομακρύνθηκε από τους άλλους. Μετά από ώρες τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν. Υπέθεσαν ότι μπορεί και να έφυγε με κάποιο τρόπο. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο χωριό τον αναζήτησαν και τις επόμενες δυο ημέρες στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τον βρήκαν. Όμως δεν είπαν τίποτα στις Αρχές γιατί νόμισαν ότι είχε φύγει για Βουλγαρία, αφού όπως οι ίδιοι έλεγαν στο χωριό ο 20χρονος περιφέρονταν εδώ κι εκεί χωρίς να κάθεται πολύ καιρό στο ίδιο μέρος και χωρίς να ενημερώνει τους δικούς του για τις μετακινήσεις του. Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Στυλίδας και ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αφού είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, ενώ εκκρεμούν και οι απαντήσεις των ιστολογικών εξετάσεων του άτυχου νεαρού. google_ad_client = "ca-pub-6330076233789807"; google_ad_slot = "7974971577"; google_ad_width = 525; google_ad_height = 300;
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video