ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γονείς και δάσκαλοι καταγγέλουν: Ο Δήμος Χαλκιδέων άφησε χωρίς καθαρίστριες το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Την καταγγελία υπογράφουν, οι Σύλλογοι Γονέων - Κηδεμόνων και Διδασκόντων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Όπως είναι γνωστό, το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας από τον Οκτώβριο του 2016 φιλοξενεί δύο τμήματα προσφύγων μαθητών, τους οποίους δάσκαλοι, μαθητές και γονείς υποδεχτήκαμε εγκάρδια.

Το μοναδικό αίτημα όλων ήταν να υπάρχει σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου γνώριζαν ότι στις 5 Μαΐου 2017 θα λήξει η σύμβαση των καθαριστριών αλλά δεν μερίμνησαν έγκαιρα για τον πρόληψη νέων με αποτέλεσμα το σχολείο μας να μείνει χωρίς καθαριότητα τις ώρες 14:00 έως 18:00 όπου λειτουργεί η προσφυγική δομή.

Απαιτούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος διότι είναι θέμα υγιεινής τόσο των πρωινών όσο και των απογευματινών τμημάτων.

Δεν ανεχόμαστε την αδιαφορία του Δήμου ο οποίος με τις ενέργειες του προσπαθεί να αποφύγει τις προσλήψεις καθώς φτάνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Επιφυλασσόμεθα για κάθε περαιτέρω ενέργεια που στόχο θα έχει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video