ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασιλικό: Φιλόζωοι απέτρεψαν το «λουκέτο» στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Χαλκίδας - Κακήν κακώς αποχώρησαν τα στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για μία ακόμη φορά, με συνοδεία αστυνομικών μετέβησαν στο Βασιλικό το πρωί της Τρίτης (01-08-2017) οι υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για να βάλουν «λουκέτο» στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Χαλκίδας που φιλοξενεί 130 σκυλιά και 70 γάτες, πολλά εκ των οποίων με σοβαρά προβλήματα υγείας και απαιτητικές θεραπείες...

Όπως θα δείτε επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους φιλόζωους και τον πρώην αντιδήμαρχο - νυν εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάση Τριανταφύλλου, ενώ απών ήταν ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίων, Γιώργος Γιογιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το πρόβλημα με τη λειτουργία του καταφύγιου έχει προκύψει μετά τις καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι επικαλούνται τον σχετικό Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων του καταφυγίου από τα σπίτια τους, μιας και το πλησιέστερο σπίτι βρίσκεται στα 80 μέτρα.

Τελικά μετά από τη δυναμική παρέμβαση των φιλόζωων απετράπη προσωρινά το κλείσιμο του καταφυγίου.


Λίγο αργότερα ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο δήμος Χαλκίδας μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Εισαγγελία και την Αστυνομία βάζουν λουκέτο και βγάζουν στο δρόμο 200 σκύλους και γάτες. Μπροστά στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χαλκίδας Ζωή Χαϊνά ο υπεύθυνος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Αντώνης Πανούσης, δήλωσε ότι πρέπει να θανατωθούν όσα ζώα είναι άρρωστα και καλαζαρικά, ζώα τα οποία θα μπορούσαν να ζήσουν κάνοντας τις ανάλογες θεραπείες".


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαμός στο Βασιλικό: Οι Φιλόζωοι δεν άφησαν τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκιδέων να μπουν στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου για να απομακρύνουν τα σκυλιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video