ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φάε αυτές τις τροφές για να αποκτήσεις αλαβάστρινη επιδερμίδα

Μία αλαβάστρινη επιδερμίδα σίγουρα είναι αξιοζήλευτη και την έχουν λίγες γυναίκες από τη φύση τους. Μπορούμε όμως κι εμείς να την αποκτήσουμε, αρκεί να είμαστε επιμελείς με την καθημερινή φροντίδα της και να τρώμε τροφές που την ενυδατώνουν και της χαρίζουν λάμψη. Αβοκάντο Το αβοκάντο ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο ανθεκτικό. Εχει αντιφλεγμονώδη δράση και καταπραΰνει την ακμή, σε περίπτωση που υποφέρεις από σπυράκια.  2. Σολομός Ο σολομός λόγω των συστατικών που περιέχει, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης βοηθά στην πρόληψη και καταπολέμηση των ραγάδων. Έτσι αν το δέρμα σας είναι επιρρεπές στα παραπάνω, εντάξτε τον σολομό στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιό σας.  3. Ντομάτα ή τοματίνια. Η ντομάτα ειναι αντιοξειδωτική. Προστατεύει το δέρμα μας απο τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και επιβραδύνει την εμφάνιση ρυτίδων. Μην την παραλείπετε από την καθημερινή σας σαλάτα.  4. Ρόδι Το ρόδι είναι σούπερ food και  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μασκα ομορφιάς. Βοηθάει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και επουλώνει τα επιδερμικά τραύματα ή τα σημάδια από κακοήθη ακμή. 5. Κοτόπουλο Το άπαχο κρέας ειναι πηγή εξαιρετικής πρωτεΐνης. Βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος, επουλώνει πληγές, βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου αλλα και στην καταπολέμηση της ακμής!
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video