ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Citi: Γιατί είναι πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ η νέα κεντροαριστερά

Ένα νέο κεντροαριστερό κόμμα ιδρύθηκε στην Ελλάδα που μπορεί να συμπιέσει τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει η Citi σε νέο της note.
Όπως επισημαίνει, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμινής ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα την υποψηφιότητά του για το νέο κεντροαριστερό πολιτικό κόμμα της Ελλάδας που φιλοδοξεί να εδραιωθεί μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτός ο νέος πολιτικός σχηματισμός θα εκλέξει ηγέτη τον Οκτώβριο. Το κόμμα επιδιώκει να ενώσει τις δυνάμεις των σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ και των κεντρώων του Ποταμιού, οι ηγέτες των οποίων αναμένεται επίσης να μπουν στην μάχη της ηγεσίας.
Ο Καμίνης στοχεύει στους πιο
μετριοπαθείς, μεταρρυθμιστές ψηφοφόρους που δεν θα ήθελαν καμία μελλοντική συμμαχία με το αριστερό κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν τα μέσα.
Όπως σχολιάζει η Citi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Capital.gr, αν και παραμένουν ακόμη δυο χρόνια πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές στην Ελλάδα, η περιορισμένη πλέον πλειοψηφία για το κυβερνών κόμμα κάνει τις πρόωρες εκλογές πιθανές.
Ένα νέο κεντροαριστερό κόμμα ίσως θέσει και άλλες προκλήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χάνει διαρκώς έδαφος σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, υπέρ της συντηρητικής ΝΔ από την επανεκλογή του τον Σεπτέμβριο του 2015, καταλήγει η αμερικάνικη τράπεζα.
ΠΗΓΗ: CAPITAL.GR


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video