ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Ιστορία διαλέγει τους ομολόγους του καθενός, όχι μια ομάδα επικοινωνιολόγων


Με άρθρο του σε ένα έντυπο που απευθύνεται αποκλειστικά στο σκληρό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιλέγει μόνος του να σταθεί δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, μπας και η αστρόσκονη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αποκρύψει λίγο τα κολοσσιαία σφάλματα του.
Νομίζω ότι αποτελεί χάσιμο χρόνου να προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει εκτενώς γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, ένα από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας. Το ότι ο Τσίπρας έχει το θράσος να καλεί τους πολίτες να τον συγκρίνουν με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ είναι αν μην τι άλλο ενδεικτικό του θράσους που τον χαρακτηρίζει στο σύνολο της πολιτικής διαδρομής του.
Μάλλον είναι προτιμότερο να

κρατήσουμε αυτό που για ακόμα μια φορά διαφαίνεται με τεράστια σαφήνεια: την εκπληκτική αμετροέπεια αυτής της γενιάς των στελεχών της Αριστεράς. Και με τον Τσε και με τον Καμμένο, και με τον Ανδρέα Παπανδρέου και με τον Κώστα Καραμανλή, και με τη Μέρκελ και με τον Κάστρο, και μνημονιακοί και επαναστάτες.
Όλα σε ένα και όλα για την καρέκλα. 

parapolitiki.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video