ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μειωσεις-σοκ από 25 έως 80 ευρώ σε συντάξεις χιλιάδων αποστράτων: Ποιες περιπτώσεις αφορούν

Σοκ φέρνουν τα ενημερωτικά σύνταξης μηνός Φεβρουαρίου για 120.000 απόστρατους καθώς θα δουν μειώσεις στα καθαρά ποσά από 25 έως και 80 ευρώ λόγω λήξης της καταβολής της πρώτης δόσης των αναδρομικών που έπαιρναν από τον Δεκέμβριο του 2014 ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει να συμψηφίσει τη δεύτερη δόση των αναδρομικών με τις μειώσεις ως 18% που θα έχουν οι συντάξεις τους τον Δεκέμβριο του 2018, ώστε η τελική περικοπή να βγει στο 12% ή 16% αντί του 18%.
Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο καταβολής της β’ δόσης των αναδρομικών στην σύνταξη όπως συνέβη το 2014, απομακρύνεται λόγω κόστους.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, τα ποσά που σταματούν να λαμβάνουν προέρχονται από την επιστροφή του 50% της μείωσης που είχαν οι συντάξεις τους στο διάστημα Αυγούστου 2012 – Δεκεμβρίου 2014.
Από την σύνταξη του Φεβρουαρίου οι συντάξεις
μειώνονται καθώς τα ποσά αυτών των αναδρομικών παύουν να καταβάλλονται.
Με αποτέλεσμα οι συντάξεις των απόστρατων να έχουν μειώσεις κατά το ποσό της αναδρομικής επιστροφής που ελάμβαναν από το 2014 και πλέον αυτό το ποσό αφαιρείται από τη σύνταξη όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος.
Το ενημερωτικό Φερβουαρίου δείχνει ότι η σύνταξη του απόστρατου (Πολεμικής Αεροπορίας) από τα 1.271 ευρώ μειώνεται στα 1.240 ευρώ λόγω διακοπής της αναδρομικής αύξησης των 39 ευρώ που ελάμβαναν από τον Δεκέμβριο του 2014 ως και τη σύνταξη Ιανουαρίου 2018!
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video