ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Από πόρτα σε πόρτα...

Η υπηρεσία διανομής φυλλαδίων λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και τη διαφήμισή τους. Τα φυλλάδια που χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε επιχειρήσεις τείνουν να αποτελούν το μοναδικό μέσο διαφήμισης, αρκετά δυνατό για αυτούς που ξέρουν να επενδύουν στον κατάλληλο σχεδιασμό τους. Τα εν λόγω φυλλάδια πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και εμείς, στην Letterbox, είμαστε “υπεύθυνοι” γι’ αυτό. Με προσωπικό αλλά και οργάνωση στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας προσφέρουμε την δυνατότητα σε όλους εσάς για παροχή διανομής των διαφημιστικών εντύπων από πόρτα σε πόρτα. Με διακριτικότητα κι εχεμύθεια. Τα διαφημιστικά έντυπα αποτελούν το νούμερο ένα επιτυχημένο τρόπο διαφήμισης κι είμαστε γνώστες της λογικής αυτής από κάθε άποψη. Ένα έντυπο που μπαίνει στο σπίτι είναι σε θέση να είναι μόνιμα μέσα στο χώρο των εν δυνάμει πελατών, μέσα στο ντουλάπι, στο συρτάρι ή στον χώρο της κουζίνας ή του γραφείου είναι πάντα εκεί και θυμίζει στον εκάστοτε μελλοντικό πελάτη το προϊόν που του παρουσιάζεται δημιουργώντας υποσυνείδητα την ανάγκη να το αποκτήσει. Χωρίς να είναι ενοχλητικός ο τρόπος τείνει να είναι ιδιαίτερος και στοχευμένος. Δεδομένης της κατάστασης στην αγορά σχεδιάζουμε το πιο ανταγωνιστικό, κομψό και πρωτότυπο έντυπο αφενός πηγαίνοντας το στην πόρτα σας αφετέρου. Τα μικρά κι ευανάγνωστα φυλλάδια τείνουν να γνωρίζουν μεγαλύτερη επιτυχία ως προς την αποδοτικότητα κι αυτό είναι μετρήσιμο με βάση τα ποσοστά επιτυχίας. Ο σχεδιασμός, το λογότυπο, τα κείμενα και οι εικόνες που θα επιλεγούν για να γίνει το φυλλάδιο ανταγωνιστικό και χρήσιμο ως προς τον επιχειρηματία είναι ένα άλλο κομμάτι που χρήζει ιδιαίτερης σχεδίασης και προσοχής από εμάς σε συνεργασία με εσάς πάντοτε κι αποκλειστικά. Κανείς δεν θέλει να αφήνει τη διαφήμιση της επιχείρησης του στην τύχη κι αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Οι επιπλέον παροχές της Letterbox κάνουν πολύ πιο απλά τα πράγματα αφήνοντας απέξω τις απαρχαιωμένες τακτικές των παλιομοδίτικων επιχειρηματιών, κάνοντας 10 βήματα πιο μπροστά από την εποχή. Όλα λειτουργούν με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της κάθε επιχείρησης. Τα ανοιχτά μυαλά σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους δημιουργούν τον εκρηκτικό συνδυασμό της επιτυχίας κι αυτό είναι ο άσσος στο μανίκι των πελατών μας που επιλέγουν να μείνουν δίπλα μας στο πέρας των ετών, μετά από δοκιμασμένες και προχωρημένες τεχνικές. Η Letterbox στοχεύει στο απόλυτο αποτέλεσμα που θα φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα και εξελίσσεται διαρκώς με βάση τις ανάγκες και τις συνεχόμενες εξελίξεις. Κανείς δεν θέλει να μένει πίσω όταν όλα τρέχουν μπροστά κι αυτό οφείλουμε να το έχουμε ως γνώμονα σε κάθε νέο και καινοτόμο βήμα που κάνουμε προς την οργάνωση ενός ακόμη εργασιακού πλάνου.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video