ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περ.. Στερεάς Ελλάδας: 3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική της Σύμπραξη φιλοξενεί αυτές τις ημέρες στους Δελφούς τον, 
 3ο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Αthena International Olive Oil Competition» 
 ο οποίος πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μεταξύ 26 και 28 Μαρτίου και στον οποίο διαγωνίζονται πάνω από 350 παραγωγοί από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και παραγωγοί από την Στερεά Ελλάδα, με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων. 

 Παράλληλα με τις εργασίες του διαγωνισμού η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική της Σύμπραξη ανέλαβαν την πρωτοβουλία να προβάλουν και να γνωρίσουν στους παγκοσμίου φήμης κριτές του διαγωνισμού και στο διεθνές κοινό στο οποίο απευθύνονται την αιχμή του δόρατος της ελαιοκαλλιέργειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τις επιτραπέζιες ελιές μας. 
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κος Κώστας Καραγιάννης δήλωσε: "Μέσα από αυτή τη δράση οι κριτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, να γευτούν και να επικοινωνήσουν τις ξεχωριστές Στερεοελλαδίτικες ποικιλίες και τα εξαιρετικά brands που έχουν αναπτυχθεί πίσω από αυτό το εμβληματικό αυτό μας προϊόν." 
 Στηρίζουμε και καλωσορίζουμε τη σημαντική αυτή διοργάνωση, συνεχίζοντας με μεγάλη όρεξη την συλλογική μας προσπάθεια, για την ανάδειξη και προβολή σε όλο τον κόσμο της προστιθέμενης αξίας των εξαιρετικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των παραγωγών της. 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 
Κώστας Καραγιάννης



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video